Timmerman particuliere woningbouw Hoorn

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn Nh
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Kwaliteits timmerlieden opgelet! Wij zoeken als versterking in ons team, een timmerman in de regio Alkmaar / Hoorn. Je gaat meewerken aan de mooiste particuliere projecten. Denk hierbij aan zelf ontworpen vakantie woningen, vrijstaande huizen en villa’s. Het mooie van onze projecten is dat je met het vaste team het hele proces doorloopt (Allround zijn is dus wel zo handig). Wat je tegenwoordig vaak ziet, is dat de bouwplaats vol staat met verschillende onderaannemers. Ik denk dat hierdoor dit waanzinnig mooie vak haar charme verliest. Bij ons ben je betrokken vanaf de ruwbouw tot aan het fijne aftimmerwerk.

Wanneer de palen de grond in zijn geslagen begint jouw werk als timmerman. Het plaatsen van de bekistingen, het vlechten van het ijzer en storten van het beton zal de eerste stap worden(dit word stiekem nog weleens uitbesteed). De volgende stap in de ruwbouw fase is het plaatsen van de dragende muren en het dak. Het riolerings- en leidingwerk zal wel uitbesteed worden. Jouw werk is puur het bouwen! Zodra de woning wind- en waterdicht is begin je met de 2e fase: de afbouw. Het plaatsen van de dekvloeren, binnenwanden, trappen en kozijnen zijn voorbeelden van het werk van onze timmerman. Hierna volgt de ‘fine-tuning’. Denk aan al het voorkomende aftimmerwerk; het plaatsen van de design keuken en badkamer en het leggen van bijvoorbeeld, het laminaat, koofjes bouwen, de kozijnen aftimmeren.

Zie jij jezelf mee werken aan deze verbazingwekkende projecten? Neem dan contact mij op!

Wat wij vragen

• Minimaal een MBO 2 richting bouw en je loopt al even mee…
• Een rijbewijs B(E)
• Een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen

Wat wij bieden

Naast de doorlopende hoogstaande projecten en een knap salaris, werk je bij Bowers met het beste en veiligste gereedschap. Ook zal je genoeg bedrijfskleding krijgen zodat je nooit in versleten kledij hoeft te lopen. Plezierig contact met je projectmanager, middels korte lijntjes, vinden wij ook erg belangrijk. Hij/ik sta elke dag voor je klaar om randzaken op te lossen en ons team is er voor je als vraag-en klaagbaken. Daarnaast krijg je een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

- Een gunstige bruto netto verhouding van je salaris
- Fijne communicatie tussen het kantoor en de werkvloer
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid daar meer van te maken d.m.v. tijd voor tijd (tvt) sparen
- Bedrijfsfeestjes zoals BBQ’s en borrels
- Mogelijkheden om opleidingen/cursussen te volgen
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.