Timmerman woningcorporatie Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Ben jij een timmerman die zich graag bezig houd met alle mogelijk voorkomende aanpassingen in en rondom een huis? Vind jij het leuk om niet alleen te timmeren maar ook een tegeltje te zetten, sloten te vervangen en een wandje te plaatsen? Houd jij ervan om veel contact te hebben met zowel je projectbegeleider als met de mensen thuis? Dan ben jij de service gerichte timmerman die ik zoek! Druk op de button hier onder of bel mij op.

In de functie als zijnde timmerman bij een woningcorperatie draait alles om de service. je zal gaan werken voor de woningcorporatie bij jou in de buurt. Hierdoor ben je elke dag op tijd thuis om aan te schuiven bij het avond eten. Je krijgt een bus en het beste gereedschap om zo elke dag voorbereid vanuit huis, op pad te gaan. Je eerste klus begint om half 8 en je zal de laatste bouwkundige uitdaging afronden tussen 3 en half 4. Je komt bij de mensen thuis, om met een glimlach onderhoud te plegen aan hun woning. Een erg uiteenlopende functie waar geen enkele dag het zelfde zal zijn. Dus zie jij jezelf al helemaal zitten, op de koffie bij de klant. Reageer dan snel!

Wat wij vragen

- Minimaal MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
- Een rijbewijs B, BE is niet verplicht maar wel een pré.

Wat wij bieden

Bij Bowers kom je te werken in een financieel gezonde club. We hechten veel waarde aan een goed salaris, een servicebus en persoonlijke aandacht in de vorm van begeleiding. Verder bieden we:

- Je verdient als timmerman een keurig salaris naar jou kennis en kunde (Bouw CAO);
- Bus + ipad/telefoon van de zaak;
- Doorlopend werk bij een stabiele werkgever;
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tvt);
- Een zelfstandige baan met veel klantcontact.

Geïnteresseerd? Bel mij eens op om de vacature samen door te lopen. Ik heb zin om samen te werken aan de volgende stap in je carrière! Jij ook?
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.