Werkvoorbereider duurzame nieuwbouw Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 3600,- tot € 4400,- per maand

Over de functie

Samen met een groep betrokken bouwfanaten werken aan uitdagende nieuwbouw projecten.

De werkvoorbereiding is een belangrijke schakel in ons bouwproces. Een loyale en gedreven afdeling waarvoor wij op zoek zijn naar een werkvoorbereider. Iemand die de komende jaren, samen met ons de geplande projecten wil realiseren. Er staan genoeg mooie projecten in de omgeving gepland waarin jij jezelf volledig kan vastbijten.

De projecten waar je de komende jaren op wordt ingezet bevinden zich tussen Alkmaar en Zaandam. De geplande projecten zijn complete appartementencomplexen met een commerciële plint, variërend tussen 100 en 170 woningen. Op onze projecten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het projectteam bestaat uit de werkvoorbereiding op kantoor en een hoofduitvoerder die leiding geeft aan zijn deeluitvoerders. Jij schakelt rechtstreeks met de uitvoering en komt waar nodig op het project.

Als werkvoorbereider bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit: Het vaststellen wat de meest effectieve werkstrategie is. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelplanningen. Je bent nauw in contact met de uitvoerende groepen op de projectlocatie. Als werkvoorbereider ben je ook de schakel tussen de leveranciers en de uitvoering. Verder bewaak je de begroting en houd je de projectadministratie bij.

Hebben wij jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schroom niet mij te bellen.

Wat wij vragen

- Jij bent loyaal en planmatig sterk, maar vooral een betrokken collega met passie voor de bouw;
- Gedegen bouwtechnische opleiding en jij loopt al even mee in de bouw;
- Jij bent op de hoogte van alle bouwnormen, regelgeving en bouwmethodieken.

Wat wij bieden

- Een plek op een al jaren vaste en vertrouwde, professionele afdeling;
- De mogelijkheid om op je eigen tempo mee te groeien met alle bouwkundige- en systeemtechnische ontwikkelingen;
- Moderne projecten die een bijdrage leveren aan de volgende generatie (projecten waarover jij opschept bij je vrienden en familie);
- Jij bent een belangrijke schakel in het bouwproces, hiervoor ontvang jij een riant maandsalaris, maar vooral de erkenning die jij verdiend;
- Projecten in jouw eigen omgeving zodat jij op tijd bent voor het avondeten, mogelijkheid tot thuiswerken of een 4-daagse werkweek.

Ik kom graag met je in contact om hetgeen te bespreken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Bij vragen en/of opmerkingen kan je mij bereiken via het nummer 06-19114180 of stuur een mail naar jim.haazelager@bowers.nl.

Druk op de button hieronder en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.