Interieurbouwer/meubelmaker Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2500,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Jouw interieur stukken terug zien in commercials, theaters of in de meest luxe horeca gelegenheden? Durf jij het aan om na te denken over de meest gekke en uitdagende interieur/meubel wensen van onze opdrachtgevers? Ben jij gek op de geur van hout en durf jij ook met andere materialen te werken? Dan praat ik graag met jou over deze te gekke kans.

Jij mag bouwen in een ruime, mooie, schone werkplaats waar we super trots op zijn (als jij binnen loopt snap jij waarom). Bouwen aan gekke, uitdagende interieur en decor projecten. Luxe bars, gekke ijssalons, promotie interieurs voor McDonalds en Bijenkorf of bijvoorbeeld gehele interieurs voor particulieren. Jouw portfolio zit binnen no-time vol met projecten die jij het liefst met iedereen deelt.

Het bouwen begint bij ons thuis op de werkplaats. Uiteraard plaats je jouw creaties ook op de locatie zelf. Om elke wens van onze opdrachtgevers te kunnen realiseren hebben wij alle moderne en veilige machines staan (vandiktebank, vlakbank, cirkelzaag afkortzaag, freesmachine, pennenbank) en uiteraard 2 CNC-machines. Daarnaast ga je werken met veel verschillende houtsoorten en materialen. Noten, eiken, berk, teak en tropische houtsoorten. Niks is te gek, bij voorkeur werken wij met natuurlijke producten.

’s Morgens krijg je vanuit onze eigen tekenkamer een werktekening mee waar je de rest van de dag lekker mee aan de slag kan. Kom je er even niet uit? Geen zorgen, onze tekenkamer zit een deur verder.

Kortom, wij zijn trots op onze projecten, onze werkplek, ons team en geven graag jou de kans hier deel uit van te maken. Dus ben jij de allround interieurbouwer/meubelmaker/decorbouwer die ik zoek? Solliciteer onderaan de vacature door op de button te klikken of bel me op 06 22 13 33 69.

Wat wij vragen

Ik zoek een interieurbouwer/meubelmaker die zegt: Is goed! Hoe gaan we dit bouwen? En nooit zegt: dit kan niet. Daarnaast heb/kan je:
- Ervaring met alle voorkomende stationaire/vaste machines
- Zelfstandig werktekeningen lezen ook al werk je vaak in teamverband
- Fulltime aan de slag en kan je omgaan met deadlines.

Wat wij bieden

- Bouwen in een ruime, mooie en schone werkplaats.
- Bouwen met de meest mooie materialen en verschillende tropische houtsoorten
- Samen met je team bouwen aan te gekke projecten
- Een goed salaris en 5 weken vakantie
- De ruimte om na werktijd je eigen projecten op te pakken

Ben je enthousiast en lijkt het je wat om bij ons team in de werkplaats te komen bouwen? Bel me op 06-22133369 of solliciteer direct.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.