Werkvoorbereider/ werkafhandeling Infra GWW, Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3600,- per maand

Over de functie

Heb je altijd al een carrière willen hebben als werkvoorbereider, maar ook de werkafhandeling willen doen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Wil jij werken bij een mooi bedrijf dat staat voor kwaliteit en graag wilt helpen aan een groener Nederland? Dan hebben wij jouw visie nodig als werkvoorbereider. Deze functie kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden. De hoofdvestiging zit in de regio Haarlem en je zal in een hecht team terecht komen.

De werkzaamheden zullen ook in Haarlem of omliggende gemeentes plaatsvinden. Geen lange reistijd dus je zult altijd op tijd thuis zijn voor het eten. Je gaat samenwerken met een team van acht personen. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk het voorbereiden van de infra projecten. Daarnaast kan je wat calculatiewerk tegenkomen en zal je assisteren bij het uitvoeren van de keuringen. In deze veelzijdige functie als werkvoorbereider ben je met het hele proces bezig. Je gaat in de afronding je ook bezighouden met de werkafhandeling van het project. Kortom een erg gevarieerde baan waar jij jouw organisatorische skills kan benutten.

Zie jij jezelf in dit plaatje? Schroom dan niet om mij te bellen op 06 22 13 33 69 of stuur mij een appje met verdere vragen.

Wat wij vragen

-MBO+ -werk en denkniveau
-Motivatie
-Ervaring langer dan 1 jaar GWW

Wat wij bieden

Bij Bowers werken we hard, vieren we successen samen en werken we op basis van onderling vertrouwen. Dit betekent dat jij als werkvoorbereider veel vrijheid hebt om je eigen werk vorm te geven. Naast een goed salaris om op vakantie van te gaan, bieden we je het volgende:

-Gerichte cursussen tijdens je werk om je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen
-Op fulltime basis bieden we 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot extra opbouw
-Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
-Uitstekend salaris
-Competent team van gepassioneerde professionals

Is dit wat voor jou en ben jij de uitverkoren werkvoorbereider, bel mij dan nu op 06 22 13 33 69
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.