Monteur/timmerman dakkapellen, Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Ben jij een timmerman die graag zich wilt specialiseren in het plaatsen van dakkapellen, dan is hier de job voor jou! In een gezellig team zal je samen dakkapellen plaatsen bij de mensen thuis. Wat we daarom belangrijk vinden is dat jij de klanten netjes te woord staat, je bent het visitekaartje van het bedrijf.

Naast het harde werken vinden we het belangrijk dat je ook weer op tijd thuis bent. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk, we zijn een echt familiebedrijf.
Tijd om gezellig te voetballen met je vrienden of samen met je collega’s een biertje te drinken is belangrijk en daarom werken we vrijwel nooit over, klaar is klaar en tijd is tijd.
In ons familiebedrijf kom jij als monteur in een rol met verschillende werkzaamheden, denk hierbij aan het voorbereiden van de gekozen plek van de dakkapel, het begeleiden van de optakeling van de dakkapel en het afwerken van de dakkapel.

Dagelijks verzamelen we op de zaak en vervolgens ga je met een gezellige ploeg (variërend van 2 tot 4 monteurs) naar de klus. In de werkplaats worden de prefab dakkapellen klaar gezet en dan is het aan jou de taak om met het team dit te plaatsen. Vaak wordt dit binnen een dag gemonteerd. Om veilig te werken is het belangrijk dat je veel contact hebt met je collega’s.

De dakkapellen worden door je collega’s vanuit de werkplaats naar locatie gebracht. Jij als monteur staat klaar op de locatie en zorgt dat alle voorbereidingen worden getroffen. Jij en je team zullen het prefab dakdeel op locatie monteren. Alle benodigde materialen zullen aanwezig zijn en mochten jullie er echt niet uitkomen, dan kan je terugvallen op de projectleider. Op locatie ben jij verantwoordelijk voor de voortgang. De regio waar je in komt te werken is binnen een straal van 25 km van de werkplaats (regio Haarlem).

Klinkt monteur timmerman als muziek in je oren, bel mij dan op 06-22 13 33 69 of stuur een mailtje naar jens.heupers@bowers.nl

Wat wij vragen

Dit vind je leuk om te doen.
- Met een team zorgen dat de dakkapellen aan het eind van de dag klaar op het dak staan.
- Klanten blij maken, hun zolder is ineens een stuk ruimer.
- De mogelijkheid om door te groeien en eigen klussen te krijgen.
- Om met je handen te werken
- Om elke dag een nieuw project aan te gaan.

Hier herken jij jezelf in.
- Mbo denk- en werkniveau.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Het is een pre als je in het bezit bent van je aanhanger rijbewijs (of bereid bent deze te halen)
- Je hebt van nature uit twee rechter handen.

Wat wij bieden

- Een salaris, een vast contract en je krijgt tussen €2.900 t/m €3.300 euro bruto per maand op basis van 40 uur werkweek (afhankelijk van ervaring en leeftijd).
- Gerichte cursussen tijdens je werk om je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.
- Op basis fulltime bieden we 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot extra opbouw. Als je beloofd terug te komen.
- Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
- Leuke werksfeer waar iedereen elkaar kent, op de vrijdagmiddag borrels kan je ook een biertje drinken met de baas.

Met jouw gouden handen wil ik samenwerken! Bel of Whatsapp mij op 06-22 13 33 69 of mail mij op Jens.heupers@bowers.nl of solliciteer direct
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.