Junior calculator/werkvoorbereider, Assendelft

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Assendelft
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3600,- per maand

Over de functie

Houd jij niet van verrassingen en wil je graag alles zelf regelen tot in de puntjes? Dan is hier je kans. Als junior calculator/werkvoorbereider snap ik dat je nog aan het begin van je loopbaan staat en echt wat wil leren. Na een goede inwerkperiode krijg je verschillende werkzaamheden waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt. Jij bent bezig met de planning van het personeel, maakt afspraken met klanten, vraagt offertes op en verzorgt de voorbereiding voor de projecten. Daarbij maak je ook calculaties van de werken en kan je kosten en baten berekenen. Voel jij je al aangesproken tot deze functie, bel me dan direct op 06-22 13 33 69 of stuur me een e-mail me op Jens.Heupers@bowers.nl

Hey jij die dit leest, je bent nu al zo ver gekomen met lezen dat je nu niet meer kan stoppen. Je hebt waarschijnlijk nog een paar vragen in je gedachten die nu beantwoord gaan worden.

Hoe ziet je dag eruit?

Als junior calculator / werkvoorbereider zal je beginnen met makkelijkere werkzaamheden. Bijvoorbeeld het op orde stellen van de materialen en de planning van het personeel doorvoeren, ook zal je in contact zijn met leveranciers om de juiste prijzen af te spreken, offertes opstellen en afspraken regelen met opdrachtgevers, zodat tijdens deze werkzaamheden alles vlekkeloos uitgevoerd kan worden. Het doel is een planning die soepel verloopt.

Wat wij vragen

-Mbo+ werk- en denkniveau;
-Een open en leergierige werkhouding, gecombineerd met zorgvuldigheid in het werk;
-Een fijne samenwerking, we willen ook wat van jou leren.

Wat wij bieden

Bowers vindt het belangrijk dat jij gelukkig bent in je werk, maar ook dat je daar buiten gelukkig bent. Op de volgende manier gaan we je daarbij helpen:

-We zorgen voor een goede start in je werk en je hebt contact met een vaste projectmanager.
-We zorgen voor een goede werk-privé balans, want tijd met je vrienden en familie is ook belangrijk.
-Je verdient bij ons een goed salaris, zodat je tijdens de bouwvak op een welverdiende vakantie kan gaan.
-We vinden het belangrijk dat jij blijft doorleren, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. We bieden je daarom gerichte trainingen aan die je tijdens je werk kan volgen.
-Een bedrijf die jou op sleeptouw neemt om de werkzaamheden binnen jouw functie te leren en te begrijpen

Word jij de calculator / werkvoorbereider binnen ons team? Bel dan direct op 06-22 13 33 69 of solliciteer via de sollicitatiebutton! Heb je vragen? Stuur me dan een appje. Ik reageer zo snel mogelijk.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.