Vacature Projectontwikkelaar - Arnhem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Arnhem
Salarisindicatie € 4500,- tot € 7500,- per maand

Over de functie

Onze organisatie heeft diverse grondposities verworven in Noord-Holland en vanwege de kansen die hieruit voort gaan komen zoeken wij uitbreiding in ons team met een ervaren projectontwikkelaar.
De woningmarkt groeit in zijn vraag en we moeten als bouwend Nederland zorgen dat er meer woningen komen, ga jij als projectontwikkelaar hier een bijdrage aan leveren ?
Naast het ontwikkelen is communicatie en kansen pakken een must. Dus ben jij een commerciële strateeg, kun je goed samenwerken en ben je een echte procesregisseur van ontwikkeltrajecten, lees dan verder.

Als projectontwikkelaar ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van verschillende woningbouwprojecten. Hierin houd je rekening met de vooraf vastgestelde uitgangspunten op het gebied van financiën, kwaliteit en planning die wij met elkaar en met de belanghebbende hebben bepaald .
Projecten realiseren doe je in teamverband met zowel collega’s als externen. Je werkt nauw samen met de bouwpartner /comakers in het kader van het beheren van de relatie met de klant zoals grondbezitters, gemeentes e.d.. Het is jouw rol om in overleg met de verkoopmanager de wens van de klant te vertalen naar concrete producten en je draagt zorg voor de participatie van de klant binnen onsbusinessmodel.

Meer weten over de mogelijkheden en inhoud van de rol ? neem even contact met mij op, 06-15294957

Wat wij vragen

Om succesvol te zijn als projectontwikkelaar kan jij de verschillende projecten en processen planmatig en gestructureerd managen. Je bent ondernemend, hebt een duidelijke (gebieds)visie op de projecten en samenwerken is één van jouw sterkke punten.
Natuurlijk ben je communicatief vaardig, heb je een sterke persoonlijkheid die kan verbinden en ben je commercieel ingesteld.

Daarnaast heb je:

- Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding Bouwmanagement / Vastgoedkunde of vergelijkbaar;
- Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij bijvoorbeeld een ontwikkelaar, woningcorporatie of een ontwikkelend aannemer;
- Kennis van grondexploitatie is een pré;
- Een relevant netwerk is een pré;

Wat wij bieden

Bij Bowers krijg je uitdaging in je werk. Je komt werken in een financieel gezonde en groeiende organisatie. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. We zijn er voor de nuchtere aanpakkers, denkers en doeners. Kortom werken bij Bowers betekent: veel uitdaging in je werk op aansprekende projecten, werken in een enthousiast team en bovendien ontvang je een goed salaris. Successen vieren we samen. Hieronder nog even de voordelen op een rijtje:

- Vaste aanstelling in een leuk team.
- Goed salaris.
- Auto van de Zaak
- Laptop
- Iphone
- PBM's
- Vakantiedagen / geld
- Scholingsbudget

Ik kijk uit naar je sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben, bel of app mij dan even op het nummer 06-15294957 of stuur mij een mailtje naar dennis.versnel@bowers.nl
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.