Timmerman onderhoud Wormerveer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Wormerveer
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Ben jij een timmerman wie oplossingsgericht te werk gaat? Hou jij ervan om in je eigen bus lekker onderweg te zijn? Een timmerman die graag alles aanpakt in- en rondom een huis? Daarnaast als persoon graag in contact staat met mensen? Dan ben jij de timmerman die ik zoek!

Als timmerman onderhoud bij Bowers ga je aan de slag voor woningcorporaties in de rook van Amsterdam. Denk hierbij aan een Ymere of een Elan wonen. Wij zorgen ervoor dat je je een eigen werkbus binnen een week, ingetimmerd en wel, in je bezit hebt om zo gelijk goed van start te gaan. De bus zal voorzien zijn van het beste gereedschap, zodat je zelfstandig op pad kan om al onze klanten te voorzien van jouw professionele hulp. Zoals je wel begrijpt, kan je van alles tegenkomen. Timmerman onderhoud komt erg uiteenlopende werkzaamheden tegen met betrekking tot het onderhoud van een (huur)woning. Hieronder een aantal voorbeelden wat tot de werkzaamheden behoren;

- Een deur afhangen
- Sloten vervangen
- Kozijn reparaties (houtrot)
- Tegels zetten
- Vensterbanken vervangen
- Lekkages opsporen en verhelpen
- (Af)kitten
- En keukenblokken vervangen.

Wil jij graag veel in contact staan met de bewoner en vind jij het fijn om niet op de zelfde plek te werken? Dan ben jij de allround timmerman onderhoud die mijn timmerteam versterkt. Ben je nieuwsgierig over naar deze functie of andere mogelijkheden die ik je kan bieden? Druk dan snel op de sollicitatiebutton of geef mij een belletje op 06-19114180!

Wat wij vragen

- Minimaal MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
- Een rijbewijs B, BE is niet verplicht maar wel een pré.

Wat wij bieden

Bij Bowers kom je te werken in een financieel gezonde en gezellige club waar waar onze collega’s centraal staan. Jouw salaris zal altijd optijd op je rekening staan, als het in het weekend valt? uiteraard ervoor! Mocht je vragen hebben over je loonstrook, dan kan je direct schakelen met mij of onze eigen salaris administratie. We hechten veel waarde aan een goed salaris, goed gereedschap en persoonlijke aandacht in de vorm van begeleiding. Verder bieden we:

- Een marktcomfort salaris (bouw CAO)
- Het beste gereedschap (makita, bosch etc.);
- Tablet of telefoon van de zaak
- Mogelijkheid tot het behalen van vakgerichte certificaten;
- En een bus van de zaak.

Solliciteer nu via de button hieronder! Mocht je vragen hebben over deze vacature kan je mij een belletje geven op: 06 - 19 11 41 80. Tot snel!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.