Timmerman mutatie & service onderhoud Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Timmerman, onderhoudswerk, mensen gelukkig maken, lekker onderweg zijn. Herken jij jezelf in deze vier omschrijvingen? Ben jij een timmerman met veel zelfoplossendvermogen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Als timmerman onderhoud ga jij in jouw zelf ingerichte bus de omgeving door om mensen thuis te helpen met bouwkundige uitdagingen. Jij krijgt hierbij veel vrijheid en bepaald bijvoorbeeld zelf waar en welke materialen jij haalt. Jij bent de vakman, wij vertrouwen in jouw kennis en kunde.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit; reguliere timmerwerk, keukens plaatsen, wanden zetten, deuren afhangen, klein elektra, tegeltjes plakken en het stellen van kozijnen. Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs durven te sturen. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Onze opdrachtgevers zijn de woningcoorperaties en onze klanten zijn de bewoners. Door een goede samenwerking tussen onze collega's op kantoor en de vaklieden buiten halen wij steeds meer contracten binnen en hebben wij meer en meer woningen in beheer.

Kunnen wij op jouw kunde rekenen? Solliciteer, bel of mail meteen.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Rijbewijs B(E) (jij krijgt gelijk een eigen bus)
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis
- Primaire en voortgezette timmeropleiding/LTS Bouw/vmbo Bouw/Niveau 3 medewerker onderhoud of voldoende werkervaring

Wat wij bieden

- Eigen bus, goed gereedschap, telefoon en tablet
- Timmerman 1 salaris (bouw CAO)
- Vast werkgebied (zo leer jij de woningen en de buurt kennen)
- Team proffessionele collega's welke voor elkaar klaar staan
- Meer dan genoeg werkkleding, zomer en winter

Om goed jouw werk te kunnen doen bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.