Uitvoerder Infra Schagen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Uitvoerder Combi | Gas | Water | Elektra | Leidingen | Noord-Holland

Jij kan met je ervaring en kundigheid complexe Gas, Water en Elektra projecten begeleiden. Ik ben op zoek naar een nieuwe ervaren collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse gang van zaken op de projecten. Dit zijn werken in de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, aansluitingen, saneringen en onderhoud van kabels en leidingen.

Ik zoek iemand die de onderaannemers aanstuurt, de voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu en veiligheid naleeft en de voortgang bewaakt. Jij weet waar het geld verdiend wordt, maar hebt ook oog voor de ontwikkeling van collega's.

Ben jij dit? Reageer dan meteen!

Je krijgt de vrijheid om de projecten te begeleiden, jij bepaalt de uitvoeringstechniek, de materiaalkeuze en de hoeveelheden. Je leidt overleggen, voert het werk uit op een efficiënte manier, houdt de administratie bij en beloont de ploegen die hard gewerkt hebben af en toe op een broodje kroket.
Dit doe je samen met een vast team, bestaande uit een werkvoorbereider op de projecten, een voorman (AVP-er) en zijn ploeg.

Je heb kennis en ervaring met de werken in de ondergrondse infra en je bent bekend met de huidige contractvormen en je bent bekend met het werken binnen Liander gebied.
Vooraf wat meer informatie over deze vacature? Neem contact met me op via nummer 06-21298202.

Wat wij vragen

Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en je bent in het bezit van de relevante opleidingen (richting mbo/mts Uitvoerder Grond,- Weg- en Waterbouw) aangevuld met diverse cursussen die nodig zijn op de projecten.

Jij beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis, relevante werkervaring en je bent kostenbewust.

- Je hebt mbo opleiding werk/denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als uitvoerder met minimaal basiskennis van gas, water en elektrotechniek;
- Je beschikt over een oplossingsgerichte instelling, beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis en je bent kostenbewust.

En, niet onbelangrijk, zoeken wij een leuke collega, iemand met humor van wie wij op kantoor iets kunnen leren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie en aansprekende projecten. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met opleidingen.
In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling; je hebt een opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft. Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk en zorgen ervoor dat we nooit overwerken.

Je bent na een aantal jaren in de uitvoering nu toe aan de volgende stap in je loopbaan.

Bovendien kun je rekenen op:
- Een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris;
- Auto van de zaak;
- Veel vrije tijd;
- Gave activiteiten;
- Opleidingen;
- Een financieel gezonde werkgever.

Wij zijn hard op zoek, heb je interesse? Bel of app mij dan gelijk, ik ben bereikbaar op 06-21298202!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.