Werkvoorbereider GWW Schagen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

GWW | Werkvoorbereiding | Vaste baan | Regio Noord-Holland

Heb jij brede ervaring met het begeleiden van mooie projecten in de GWW en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ons team zoekt vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding.

Als werkvoorbereider grond-, weg- en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie GWW projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Zo kan je bezig zijn met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken van een omgeving. De volgende dag ben je weer druk met reconstructies van wegen en rioleringen, zo is elke dag anders. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering. Je zorgt ervoor dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft; mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Wat wij vragen

Wij zoeken een werkvoorbereider die in het bezit is van:

- Mbo+ of hbo denkniveau;
- Affiniteit met de civiele techniek en kennis van de GWW;
- Kennis van RAW;
- Een goede werkmentaliteit, communicatief sterk en nauwkeurig;
- Humor is een eis!

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Klinkt dat interessant? Solliciteer dan direct! Wil je vooraf nog meer informatie over de functie Werkvoorbereider GWW, bel of app mij dan voor meer informatie op 06-21298202.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.