Assistent Uitvoerder GWW (beginnend uitvoerder) Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 2550,- tot € 2850,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | Startend | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

Ben jij net klaar met je opleiding Assistent Uitvoerder / Toezichthouder GWW en wil je eerst ervaring opdoen met het leiding geven over een aantal projecten voordat je aan de Uitvoerders-opleiding begint? Lees dan verder!

We zijn hard op zoek naar een startende uitvoerder of assistent uitvoerder die de eerste stappen wil maken in het leiden van de werken. In de Noord-Holland ga jij meedraaien met een hoofduitvoerder die je stap voor stap helpt in je ontwikkeling. Eerst doen jullie het werk samen, maar na verloop van tijd ga je steeds meer zelfstandig aan de bak. We leren je hoe je planningen moet maken, behouden van de termijn staten en hoe je kan communiceren met de ploeg, opdrachtgevers en omwonenden.
Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.

Is dit waar je naar op zoek bent? Bel me gelijk op 06-21298202!

Je wordt steeds verantwoordelijker voor de dagelijkse leiding op het werk. ’s Ochtends zet jij de koffie op, ga je nog even door de plannen van die dag. Rustig aan druppelen de eerste jongens binnen en schenk jij wat bakkie is. Tien voor 7:00 uur bespreek jij de plannen van die dag en zorg je dat iedereen weet wat hij moet doen. De jongens gaan aan de slag en tot de eerste schaft heb jij tijd om de rapportages te maken. Na de pauze maak jij je klaar voor de bouwvergadering, tussendoor heeft de werkvoorbereider nog wat vragen en aan het einde van de dag bespreek je alles met de hoofduitvoerder.
Die geeft jou op zijn beurt weer feedback over de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht.

Wat wij vragen

Wij zoeken een Vakman GWW die ervaring heeft met de werken zoals hierboven genoemd en op zoek is naar een plek als assistent uitvoerder GWW. Daarnaast beschik je over:
- MBO niveau 3 opleiding in de richting van de GWW;
- Geldig rijbewijs (B);
- Ambitie om iets nieuws te leren.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een aannemer die gereed is voor de toekomst! Het team bestaat ongeveer uit 30 man buiten en 10 man binnen, jij valt onder de hoofduitvoerder en je hebt 2 collega uitvoerders, die ook als Assistent Uitvoerder zijn begonnen.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk komt, zorgen dat we met z’n allen hard werken, zodat we allemaal op tijd weer thuis zijn.
Daarnaast bieden wij:
- Een prettige werksfeer, waar iedereen wordt ingezet in zijn kracht en collega’s die lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen).
- Werk in een platte organisatie;
- Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen aan te bieden.
- En als belangrijkste, bij ons verdien je een goed salaris op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op!

Als je vooraf nog vragen heb kan je ook via Whatsapp bereiken.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.