Timmerman mutatie en service onderhoud Renswoude

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Renswoude
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Timmerman, bonnenwerk, bouwkundige uitdagingen, mensen gelukkig maken, lekker onderweg zijn en zelfstandig werken.
Herken jij jezelf in deze omschrijvingen en ben jij een timmerman uit de regio? Ben jij een timmerman met veel zelf oplossend vermogen? Ik kom graag met jou in contact.

Als timmerman mutatie en service onderhoud ga jij in jouw zelf ingerichte bus de omgeving door om bewoners thuis te helpen met bouwkundige uitdagingen. Denk aan een lekkende kraan, een klemmende deur, lekkages, houtrot herstel of een wandje in de badkamer herstellen.
Een baan met enorm veel vrijheid. Jij bepaald bijvoorbeeld zelf waar en welke materialen jij haalt. Jij bent de vakman, wij vertrouwen in jouw kennis en kunde.

Omdat de bonnen die jij binnen krijgt op jouw Ipad zo uiteenlopen ben jij vaardig met; het reguliere timmerwerk, keukens plaatsen, wanden zetten, deuren afhangen, klein elektra, tegeltjes plakken en het stellen van kozijnen. Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan.
Jij gaat alleen op pad, maar werkt in de regio samen met jouw collega vaklieden. Dagelijks heb jij contact met jouw collega’s en waar mogelijk lunchen jullie samen. Uiteraard zijn er ook klussen die jij samen met een collega uitvoert.
Wij zijn op zoek naar een timmerman wie wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs kunnen sturen. Jij heb een goed voorkomen en kan goed met bewoners communiceren.

Onze opdrachtgevers zijn de woningcorporaties en onze klanten zijn de bewoners. Wij hechten veel waarde aan de samenwerking tussen onze collega’s op kantoor en de vaklieden buiten. Deze afstemming bepaald of wij het hoge percentage ‘first time fix’ kunnen vasthouden. Ook hierbij wordt veel van jouw communicatieve vaardigheden gevraagd.

Kunnen wij op jouw kunde en enthousiasme rekenen? Solliciteer, bel of mail mij meteen.

Wat wij vragen

Zoals aangegeven zoek ik iemand met allround timmerervaring, maar ook iemand met een goed voorkomen en goede communicatieve vaardigheden. Jij kan zelfstandig werken en functioneert goed in teamverband. Verder ben jij in het bezit van;

- Primaire en voortgezette timmeropleiding/LTS Bouw/vmbo Bouw/Niveau 3 medewerker onderhoud of voldoende werkervaring
- Rijbewijs B(E) (jij krijgt gelijk een eigen bus)
- VCA-B, of bereid zijn deze te halen

Wat wij bieden

- Eigen bus met bus voorraad, goed gereedschap, telefoon en tablet (bonnen zijn digitaal)
- Vast werkgebied (zo leer jij de woningen en de buurt kennen)
- Een leuk team professionele timmerlieden
- Timmerman 1 salaris (bouw CAO)
- Meer dan genoeg werkkleding, zomer en winter

Om jouw werk als timmerman goed te kunnen doen, bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen werk bus en twee ochtenden vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.