Asfaltafwerker Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2100,- tot € 2400,- per maand

Over de functie

Werken als asfaltafwerker in jouw eigen regio. Aantrekkelijke toeslagen. Werken in een asfaltploeg waar iedereen voor en met elkaar werkt. Lekker werken in variërende diensten zodat jij voldoende tijd over hebt voor jouw hobby, kinderen of eigen projecten. Ben jij de asfaltwerker die ik zoek?

Na een kop koffie met je gezellige en professionele collega’s zorg jij er voor dat de machinist op de freesmachine probleemloos kan starten met asfalteren. Daarna help jij je andere collega's uit de ploeg met meet- en uitzetwerk. Tegelijkertijd assisteer je de chauffeurs van de asfaltwagen. Voordat je het weet is het al lunchtijd en zitten jullie gezamenlijk in de keet te lunchen.
Na de lunch controleer je het asfalt en breng je asfaltwapening en kleeflagen aan. Als de dienst er op zit kan je heerlijk voldaan naar huis om een biertje (frisje mag ook) open te trekken.

Overige werkzaamheden die voorkomen: Verkeersafzetting regelen, de weg en alles eromheen goed voorbereiden op de asfaltlaag, maatvoeringen en verhardingen aanbrengen, af- en bijwerken van alle randen en naden in het asfalt.
We vinden het belangrijk dat iedereen goed op zijn plek zit in de ploeg en iedere dag met een voldaan gevoel naar huis gaat. Jij doet fysiek werk, daarom voorzien we jou van goed gereedschap. Doorgroeien is mogelijk, maar let op: ieder op zijn eigen tempo.

Ben jij enthousiast geworden? Ik kom graag met jou in contact.
tom.westrup@bowers.nl | 06-22133369

Wat wij vragen

- Ervaring in een soortgelijke functie
- Je bent gek op wisselende diensten
- Je brengt energie in de ploeg en bent een echte teamplayer.

Wat wij bieden

- Een goed salaris met aantrekkelijke toeslagen
- Groeien op jouw eigen tempo
- Werken op wisselende locaties in jouw regio
- Werken met de modernste machines en gereedschappen
- Een afwisselende baan waarbij je een gewaardeerde collega bent.

Heb jij het in je om te werken in de wegenbouw? Wacht dan niet langer en klik op de solliciteer button en ik neem z.s.m. contact met je op.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.