Uitvoerder renovatie Amstelveen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 3800,- tot € 4300,- per maand

Over de functie

Ben jij (beginnend) uitvoerder met een uitstekend gevoel voor organiseren? Heb jij sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij een paar jaar werkervaring en heb jij hart voor de bouw? Dan ben ik op zoek naar jou!

Je bent als uitvoerder samen met de projectleider(s) en werkvoorbereider(s) verantwoordelijk voor de realisatie van een of meerdere renovatie of verduurzaming projecten in de regio Noord-Holland. Jij zorgt ervoor dat, door middel van goede planningen, het project binnen de afgesproken tijd word afgerond.

Verder zorg je voor een duidelijke communicatie tussen je onderaannemers, leveranciers en je eigen team. Je zorgt dat het team en de materialen op tijd, op de juiste plek zijn. Ook met de bewoners kan je goed communiceren en je zorgt ervoor dat de overlast voor hen beperkt blijft. Administratieve vaardigheden zijn ook van belang in de rol als uitvoerder. Zo maak je dagelijks verslagen over de voortgang. Daarnaast houd je de kosten van het renovatieproject goed in de gaten en geef je, waar nodig, extra kosten of financiële meevallers door aan degene die gaat over de eindafrekening.

Wat wij vragen

Als uitvoerder beschik je tot de volgende capaciteiten, je bent; creatief, een goede organisator, resultaatgericht, communicatief sterk, oplossingsgericht en het vermogen om je team en de onderaannemers aan te sporen en te enthousiasmeren om tot het uiterste te gaan.

• Verder bezit jij geruime bouwtechnische kennis die vergaart is door middel van minimaal een MBO 4 diploma bouwkunde met minimaal 3 jaar ervaring in een dergelijke functie;
• Jij bent op de hoogte van alle bouwnormen en regelgeving omtrent het project;
• Jij hebt actuele kennis van bouwmaterialen en bouwmethodieken.

Wat wij bieden

Naast deze prachtige functie bied ik je nog meer. Een mooi voorbeeld daarvan is dat wij binnen Bowers, je de kans willen geven om jezelf te ontwikkelen. denk hierbij aan de mogelijkheid om vakgerichte certificaten te behalen en..:

• Een keurig salaris op basis van je ervaring, kennis en kunde conform bouw CAO;
• Een auto van de zaak;
• Vertrouwen in jouw kennis en kunde en daarmee jouw aanpak;
• Werken in een financieel sterke organisatie;
• Aan het hoofd van een team professionele en gedreven timmerlieden.

Ik wil graag deel uitmaken van jouw persoonlijke doelen en zal jou in dit proces, waar nodig, helpen. Dus ben je benieuwd naar de functie en heb je zin in een bak koffie? Druk dan hieronder op de button.

Ik kijk uit naar je sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben, bel of app mij dan even op het nummer 06-19114180 of stuur mij een mailtje naar jim.haazelager@bowers.nl.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.