Kraanmachinist Velserbroek

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Velserbroek
Salarisindicatie € 2750,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Grote machines, toonaangevende projecten, professioneel team en dat allemaal in jouw regio. Is dit wat jij zoekt? Neem dan de tijd om deze vacature te lezen.

Graven van geulen voor de aanleg van nieuw leidingwerk, saneren van kabels en leidingen en het ontgraven van een bouwput. Als kraanmachinist bij Bowers ga je werken met een professionele ploeg. Je gaat samenwerken met vakmannen op verschillende projecten, denk hierbij aan grote bestratingsklussen, vernieuwing van riolering en terreininrichting voor nieuwbouwwijken. Als kraanmachinist is geen dag hetzelfde.

Ben jij de kraanmachinist die samen met zijn ploeg aan de slag gaat op gave GWW projecten? Is dit wat voor jou? Klik op de solliciteer button onderaan of stuur een whatsapp naar 06-22133369. Je cv toevoegen mag maar is niet nodig!

Wat wij vragen

Om het werk goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je ervaring hebt met werken als kraanmachinist op GWW projecten. Daarnaast ben je een echte teamspeler en heb je affiniteit met graaf- en grondwerkzaamheden. Verder heb je:
- Minimaal 1 jaar ervaring als kraanmachinist GWW
- Een rijbewijs B
- Een geldig VCA-basisveiligheid of bereid deze te behalen.

Wat wij bieden

Werken op gave projecten met leuke collega’s en goede machines. Dat is werken bij Bowers. Wij zijn een middelgroot bedrijf waar jij als kraanmachinist centraal staat. We denken met je mee in mogelijkheden om jou nog beter te maken dan je al bent. Denk hierbij aan het behalen van vakgerichte certificaten of we bereiden je voor op een volgende stap richting voorman van je eigen ploeg. Wij bieden geen marktconform salaris maar een goed salaris dat past bij jou ervaring.

Nog even alles op een rijtje:
- Een goed salaris
- Goede machines waar jij mee gaat werken
- Leuke en gezellige collega’s uit de regio
- Mogelijkheid tot het behalen van vakgerichte certificaten
- Doorgroeimogelijkheden richting voorman.

Enthousiast? Solliciteer direct of bel mij op als je nog meer informatie wilt.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.