Senior Digital Marketeer - Capelle

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Capelle Aan Den Ijssel
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4600,- per maand

Over de functie

Houd jij altijd Facebook, Instagram en LinkedIn in de gaten? Weet jij wat er speelt op het gebied van online marketing en hoe je dit kan vertalen naar kansen voor een ambitieuze club? Lees dan snel verder!

Als Senior Digital Marketeer ben jij de onmisbare schakel tussen recruiters en de eigenaren van Bowers. In jouw rol geniet je veel vrijheid om eigen ideeën te ontplooien. Je weet als geen ander hoe je onze unieke cultuur en persoonlijke aanpak kan vertalen naar advertenties en vacatures. In samenspraak met de eigenaren en jouw team bedenk je campagnes die de doelgroep aanspreekt. Wij gaan niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit. We willen werkzoekenden aan een baan helpen en bijdragen aan hun levensgeluk.

Wat staat je verder nog te wachten:

• Verantwoording voor budgetten: o.a. Facebook en Indeed ads. Hoe kunnen we deze budgetten het meest effectief inzetten?
• Het bewaken van de kwaliteit van de vacatureteksten. Jij zorgt samen met jouw team ervoor dat we goed vindbaar zijn op belangrijke zoekwoorden.
• Je gaat samen met jouw team nieuwe SEO-pagina’s ontwikkelen. Dit zien wij als een goudmijn, waarbij het jouw taak is als goudzoeker de plek te vinden waar het goud ligt. Ervaring met SEM-Rush of SE-Ranking is dus handig.
• Naast het optimaliseren van onze online kanalen, bewaak je ook de huisstijl en help je zo nodig mee met het organiseren van een evenement (want ja borrels en barbecues organiseren we graag voor onze medewerkers).
• Je geeft advies aan het management over nieuwe mogelijkheden om de doelgroep aan te spreken. We vinden het belangrijk dat je denkt in kansen.

Als Digital Marketing Specialist heb jij vast van de term growthhacking gehoord. Dat is mooi, want we zijn recent een nieuw traject daarin gestart en het wordt jouw taak om hier ons verder in te helpen. Oh en dan hebben we je nog niet verteld dat we bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe website! Hier heb jij vast ook ideeën over ;-). Kortom een dynamische en brede functie met veel uitdagingen die om creativiteit vragen. Wij helpen je waar nodig, zodat je meteen lekker aan de slag kan gaan. Misschien is het je opgevallen dat we het over jouw team hebben. Je gaat leidinggeven aan een gedreven en leergierige online marketeer die jouw rechterhand is.

Maak jij van jouw hobby jouw werk? Lever jij een bijdrage aan het levensgeluk van mensen die een baan zoeken? En wil je je daarbij ontwikkelen als leidinggevende? Dan is deze baan zeker wat voor je: solliciteer direct!

Wat wij vragen

- Je zit vol energie en bent creatief, kritisch en proactief.
- Als Senior Digital Marketeer heb je verstand van SEO, SEA, CRO, Social media en Analytics.
- Je weet data om te zetten tot tastbare metrics.
- Indeed is jou niet vreemd en enige ervaring in recruitment marketing is gewenst.
- Je bent sociaal vaardig en sterk in de Nederlandse taal.
- Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
- Je bent ongeveer 16 tot 24 uur in de week beschikbaar.
- Je woont in de regio van Rotterdam / Den Haag.

Deze vacature is tevens vindbaar onder: Digital Marketing Specialist, Online Channel Manager, Allround Digital Makerteer en Online Conversie Specialist.

Wat wij bieden

Bij Bowers draait het om het geluk van onze medewerkers. We zijn hier onderscheidend en innovatief in. Tegenwoordig draait het niet meer alleen om werkgeluk maar kijken we naar het bredere plaatje. Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn? Hoe gaaf is het als mensen bij ons komen werken en meetbaar gelukkiger worden. We horen je al vragen hoe gaan we dat doen? Tja dat is nog een beetje geheim, in het sollicitatiegesprek vertellen we je hier graag meer over!
Wat kan je verder van ons verwachten?

Werken bij Bowers en zusterbedrijf JACkLING is werken binnen een professionele en dynamische omgeving. We zijn informeel, recht door zee en stellen de medewerker centraal. Groei van het bedrijf en persoonlijke groei van onze medewerkers kunnen hand in hand gaan. We houden van een feestje en doen graag een stapje extra voor onze klanten en eigen medewerkers. Het team is jong en hecht en heeft een eigen identiteit. Bij hard en met plezier werken horen natuurlijk ook een goed salaris, prima aanvullende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen.

Ben je enthousiast? Wacht niet langer, reageer en word mogelijk onze nieuwe collega!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.