Bouwkundig werkvoorbereider Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Werkvoorbereiding, mooie projecten, ambitieus team en een bewezen inwerktraject. Is dit wat jij nodig hebt om jouw bouwkundige carrière een boost te geven?

Als werkvoorbereider word jij verantwoordelijk voor de bouwtechnische voorbereiding, de planning en de logistieke voorbereiding van verschillende grote, maar ook kleine projecten. Wij zijn op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft maar die aan de hand van een zeer ervaren senior werkvoorbereider zijn niveau naar een hoger level wil tillen.

Jij houdt je bezig met werktekeningen, de technische uitvoerbaarheid, wet en regelgeving en alle contractuele afspraken. Daarnaast maak jij projectschema’s en de planningen en bewaak jij de voortgang van het project. Vervolgens stuur jij ook de inkoop (het aanvragen van offertes) aan. Natuurlijk sta jij nauw in contact met de projectleider, de uitvoerder en de kopers begeleiding.

Wij zoeken iemand die zich wil ontwikkelen tot senior werkvoorbereider binnen onze organisatie. Heb jij bouwkundige ervaring en de absolute drive om uit te groeien tot…zeg het maar? Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jou in om te spreken over jouw wensen.

Interesse of vragen? Bel, mail of whatsapp mij!

Wat wij vragen

- Bij voorkeur afgeronde hbo bouwkunde (geen harde eis);
- Jij bent gedreven en om de mooiste en de grootste projecten voor te bereiden
- Jij kan goed in teamverband werken en wilt het vak leren van beste
- Jij vindt het leuk om wanneer nodig op de projectlocatie te werken

Wat wij bieden

Wij vragen jou een hoop inzet en gedrevenheid maar bieden jou op onze beurt een werkplek met enorm veel bouwkundige kennis om je heen. Een team dat bereid is in jou te investeren. Daarnaast mag jij werken aan de meest aansprekende en mooie projecten. Een absolute kans om jouw carrière in een stroomversnelling te zetten.

Daarnaast beseffen wij ons dat wij een goed maar marktconform salaris moeten bieden om de ‘echte’ bouw magnaten binnenboord te kunnen halen bij onze organisatie.

Ben jij (aankomend) bouwkundig werkvoorbereider? Solliciteer direct of bel mij als je nog vragen hebt.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.