Technisch tekenaar interieurbouw en meubels Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ben jij een technisch tekenaar en vind jij het leuk om aan unieke, soms wat gekke maar bovenal vooraanstaande projecten te werken? Zie jij overal de uitdaging van in? Vind jij het leuk nauw samen te werken met de uitvoering? Dan heb ik de perfecte uitdaging voor jou op een groeiende tekenafdeling. Deze afdeling werkt veel en goed samen met onze eigen uitvoering.

Als tekenaar interieur werk je mee aan het engineeringsproces van verschillende, uitdagende interieur of meubel projecten. Vanuit jouw expertise beoordeel en maak je detailtekeningen / werktekeningen vanuit een sfeer of architecten tekening. Met jouw werktekeningen gaat een team van 20 interieurbouwers aan de slag.
Je bespreekt de haalbaarheid van de te produceren onderdelen met de productieafdeling. Je zorgt ervoor dat mogelijke problemen in het productieproces vroegtijdig worden gesignaleerd en voorkomen. Toch lopen er nog dagelijks timmerlieden bij jou binnen om te overleggen hoe je die ene verbinding bedacht had. Ook lever je een bijdrage aan het informatiepakket dat meegeleverd wordt bij de tekeningen.

Jij bent technisch tekenaar maar als jij het leuk vindt, wordt jij ook betrokken bij een stuk werkvoorbereiding voor jouw eigen projecten. Denk hierbij aan inkoop of de planning.
Onze tekenafdeling zit 1 deur verder van de timmerfabriek waar de meubels en interieurs worden geproduceerd waarna ze op locatie worden geplaats. Wij zijn trots op onze werkplaats. Deze is inspirerend, ruim, aansprekend en bovenal veilig en schoon.

Het tekenteam bestaat uit 4 andere technisch tekenaars. Natuurlijk worden er verschillende programma’s en tools gebruikt maar wij tekenen voornamelijk met Vectorworks.

Wil jij in aanmerking komen om te tekenen aan projecten waar jij op iedere verjaardag over op kan scheppen? Dan kom ik graag met jou in contact: 06 - 22 13 33 69 | tom.westrup@bowers.nl

Wat wij vragen

- Ervaring met verschillende tekenprogramma’s, Vectorworks is een pre
- Creatief, gek op uitdagende, soms wat gekke interieurprojecten
- Jij kan samenwerken met het team tekenaars, maar ook met de uitvoerende timmerlieden

Wat wij bieden

- Een te gekke, unieke werkplek
- Een professioneel team tekenaars die elkaar beter maken
- Gave uitdagende en unieke interieur / meubel projecten
- Goed salaris op basis van kennis en ervaring
- Kans om jezelf te blijven ontwikkeling

Interesse of wil jij meer informatie? 06 - 22 13 33 69 | tom.westrup@bowers.nl
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.