Startersfunctie monteur gas water Schagen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2550,- per maand

Over de functie

Gas Fitter | Gas | Water | VIAG | VP | AVP

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde aankomend monteur gas of water. Of je nu druk bezig bent met je mbo opleiding of je hebt deze net afgerond hebt, wij helpen je graag met de volgende stap in je ontwikkeling. Met je mbo Technicus Gas/Warmte niveau 2 en 3 zit je bij ons goed.

Je gaat binnen het team aan de slag met de aanleg van hoofd- en dienstleidingen of onderhoud en saneringen van bestaande leidingen. Ook kan je ingezet worden bij huisaansluitingen. Kortom, waar ligt jouw hart?

Bel me op en voor je het weet sta je met je gereedschap in de ploeg!

Het werk wordt uitgevoerd in een leuk en gezellig team, waar hard werken, veiligheid en samenwerken vooropstaan. Het team bestaat uit een uitvoerder, monteur, grondwerker en een kraanmachinist.

Het werk is voor langere tijd en bestaat uit losse klussen. Neem voor meer informatie contact met mij op via 06-21298202

Wat wij vragen

Gezien de aard van het werk is het noodzakelijk dat je aanwijzingen goed opvolgt, je gaat tenslotte in één van de gasnetten van Nederland werken, dus veiligheid en zorgvuldigheid staan voorop. Het VIAG certificaat is een vereiste om te kunnen starten, kandidaten die niet in het bezit zijn van dit certificaat, komen niet in aanmerking voor de functie.

Wij zoeken kandidaten die in loondienst aangenomen worden, maar ook zzp'ers zijn vrij om te reageren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel en heb je voldoende vrije tijd.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, overwerktoeslagen, reiskostenvergoeding, telefoon bij een financieel gezonde werkgever.

Solliciteer direct of bel gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.