Uitvoerder Kabels en Leidingen Combi Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4200,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | kabels en leidingen | Infra | Combi | Aansluitingen | goed salaris

Ik ben op zoek naar een nieuwe collega die als uitvoerder ingezet wordt op mooie en uitdagende projecten in de combi (gas, water, elektra) en de aansluiting van leidingen. Er zijn veel uitdagende projecten in de regio om te zorgen dat iedereen er "warmpjes" bij blijft zitten!

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de complete uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt voor de betrokken partijen (collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers), je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies en jij weet waar in de aannemerij het geld verdient moet worden. Wat betreft de aansturing; jij overlegd en geeft sturing aan de ploegen (monteur viag AVP, kraanmachinist en grondwerkers met viag). Mocht jij grotere projecten aankunnen dan kun je doorgroeien naar Hoofduitvoerder in dat kader krijg jij de directe leiding over een aantal uitvoerders en minimaal 2 projecten, durf jij het aan?

In samenwerking met de werkvoorbereiding bepaal jij de materiaalkeuzes, inzet van personeel en onderaannemers en de inzet en voorraad van materiaal.
Daarnaast bestaat jouw functie uit het uitvoeren van eindcontroles, deelnemen (en leiden) van verschillende overlegvormen, het verzorgen dat de werken op meest efficiënte wijze worden uitgevoerd, het tijdig afhandelen van schademeldingen, bijhouden van rapportages en administratie en uiteraard draag jij zorg voor de veiligheid op werken.

Samen met de collega’s vormen wij een hecht team, waar we samen mooie werken willen maken, wil jij onderdeel worden van ons team, neem snel contact met mij op!

Wat wij vragen

Wij zoeken een collega die ervaring heeft als uitvoerder in de kabels en leidingen. Die ambitie heeft om door te groeien naar hoofduitvoerder of projecteleider, ben jij toe aan een stap ?
Je hebt mbo+ werk en denkniveau, een afgeronde opleiding tot uitvoerder in de techniek (middelbaar gas techniek - KIWA) eventueel een vooropleiding richting buizenleggen, grond-, weg- en waterbouw of civiele techniek.

Daarnaast ben je in het bezit van relevante certificaten of bereid deze te behalen. Bij voorkeur ben jij communicatief vaardig, kosten- en veiligheidsbewust, leidinggevend sterk en een teamplayer die zijn collega’s verder helpt in hun loopbaan.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Interesse? Solliciteer direct! Bel mij gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.