Werkvoorbereider Kabels en Leidingsystemen Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw vennep
Salarisindicatie € 3200,- tot € 3900,- per maand

Over de functie

Vanwege de transitie van gas naar elektra zoek ik versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want de Haarlemmermeer kent veel grote projecten! Denk aan Hyde Park, de uitbreiding van de Noord-Zuidlijn, reconstructie van start- en landingsbaan Schiphol en de verdere uitbreiding van Hoofddorp. Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen van de provincie?

Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.
Van stadsverwarminsprojecten tot aan ondergrondse infra in de binnenstand. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Wat wij vragen

- Mbo of hbo denk niveau;
- Affiniteit met de civiele techniek en kennis van de ondergrondse infra;
- Bekend met KLIC - WIN en GIS;
- Kennis van RAW;
- Goede werkmentaliteit, communicatief sterk, nauwkeurig, verantwoordelijkheidsgevoel;
- Humor is een eis!

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met opleidingen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Werkvoorbereider en geinteresseerd? Solliciteer direct of bel me als je vragen hebt, 06-21298202 / 0252-621358
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.