Sales consultant / accountmanager bouw vlaardingen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Salarisindicatie € 3155,- tot € 4007,- per maand

Over de functie

Ben jij commercieel en ondernemend? Vind jij het leuk om een startende vestiging verder uit te bouwen? Heb jij affiniteit met de bouw en wil jij jouw management skills verder uitbouwen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Onze vestiging in Berkel en Rodenrijs bestaat nu een kleine twee jaar en heeft intern ruimte om het team uit te breiden. Zo willen wij een volgende stap zetten in de Zuid-Hollandse regio. Wij zijn op zoek naar iemand die samen met Jordy en mij, op een eigenwijze manier verder wilt bouwen aan deze vestiging.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om veel in de telefoon te kruipen om een netwerk op te bouwen en mooie aanvragen binnen te hengelen. Samen gaan we op zoek bedrijven / aannemers waar jij goed mee klikt en welke jij kan helpen met personele uitdagingen.
Aan de andere kant ben jij veel bezig met het vinden, binden en boeien van goede vakmensen. Ook dit kan op 1000 verschillende manieren. Wij zijn vooral erg succesvol via onze online kanalen en in onze online vindbaarheid. Wanneer jij het leuk vindt mee te denken in online marketing en al enige kennis bezit van bijvoorbeeld SEO/SEA, kun jij jezelf binnen onze organisatie helemaal uitleven.

Uiteindelijk word jij in een 360 graden rol binnen onze mooie club volledig verantwoordelijk voor je eigen winkel. Onze speeltuin is niet alleen open tussen 08:00 en 17:00. We hebben een hecht team en we maken elkaar sterker.
Elk succes vieren we samen en we slaan geen enkele reden voor een feestje over. Wekelijkse vrijdag middag borrels, bedrijfsuitjes en met elkaar op wintersport vinden wij heel normaal. Mario Kart doen wij inmiddels met ons ogen dicht.

Wil jij meer weten over deze gave kans? Bel, mail of app mij gerust, 0629262015.

Wat wij vragen

- Commerciële HBO opleiding (Commerciële economie, Small business & Retail management of bijvoorbeeld HRM)
- Ondernemende / commerciële instelling en affiniteit met online marketing
- Rijbewijs B (een projectmanager rijdt een auto van de zaak met tankpas)

Wat wij bieden

Jij komt te werken in een hecht team waar ieder veel voor elkaar over heeft. Ondanks dat jij boven op jouw salaris een maandelijkse bonus ontvangt, werken we samen hard aan de gezamenlijke bedrijfsdoelen.
Verder krijg jij natuurlijk;

- Een bovengemiddeld salaris (met maandelijkse bonus)
- Auto van de zaak
- 27 Vakantie dagen
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Iphone (wat moet je zonder)

Om snel op gang te komen krijg je vanuit Bowers verschillende trainingen op opleidingsmogelijkheden aangeboden op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je carrière en privé leven profijt van kunt hebben.

En wil je nog meer ondernemen? Dat kan. Bowers start graag nieuwe bedrijven en vestigingen, waarin jij een rol kunt krijgen (bijvoorbeeld in de toekomst als vestigingsmanager).

Heb jij nog vragen of wil jij sparren over de mogelijkheden? Twijfel niet en bel mij op (06-29262015).
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.