Calculator/werkvoorbereider GWW Uitgeest

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Uitgeest
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van projecten waarbij jij verantwoordelijk bent voor de calculatie en werkvoorbereiding? Heb jij ervaring met verschillende contractvormen en raak jij niet in paniek van een deadline? Dan kom ik graag met jou in contact.

Ter uitbreiding van het team op het bedrijfskantoor ben ik op zoek naar een ervaren calculator/werkvoorbereider uit de regio Haarlem. Je komt te werken in een betrokken en professioneel team van collega werkvoorbereiders, calculatoren en tekenaars. Samen werk je aan de meest uiteenlopende projecten van begin tot oplevering. Denk hierbij aan het bouwklaar en woonrijp maken van omgevingen, aanleg van riolering en drinkwatersystemen.

Heb je ervaring met UAV-GC, RAW-bestekken, schrijven van EMVI-plannen en calculatiesoftware? Solliciteer direct, stuur een mail met je cv of bel mij op 06-22133369.

Wat wij vragen

Om het werk goed te kunnen uitvoeren heb je minimaal 2 jaar ervaring als calculator/werkvoorbereider in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Verder heb je:
- MBO denk- en werkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Een ambitieuze en gedreven instelling.

Wat wij bieden

Als calculator/werkvoorbereider bij Bowers zal het je aan niets ontbreken. We bieden je naast werken aan gave projecten en professionele collega’s het volgende:
- Een goed salaris;
- Vakantiedagen (om van dat goede salaris leuke dingen te doen);
- Werken op een nieuw kantoor met een informele werksfeer waar iedereen elkaar kent;
- Mogelijkheid om vakgerichte certificaten te behalen;
- Werken met de nieuwste software.

Is dit wat voor jou? Dan kom ik graag met je in contact. Klik op de solliciteer button hieronder of bel me op 06-22133369.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.