Grondwerker riolering Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 2100,- tot € 2300,- per maand

Over de functie

Heb jij ervaring als grondwerker? Ben je fulltime beschikbaar en wil je werken in een leuke ploeg in het zonnetje? Dan zoek ik jou!

Voor diverse projecten ben ik op zoek naar een ervaren grondwerker met ervaring in de riolering. Je gaat de bestaande ploeg ondersteunen bij de werkzaamheden, denk hierbij aan voorkomende graafwerkzaamheden, riolerings- en bestratingswerkzaamheden.

Het is 07:00 en je staat met je collega's bij de keet. Na een gezellig praatje met je collega's en de werkinstructie van de uitvoerder ga je aan de slag. Vandaag ga je op pad met de kraanmachinist en een collega grondwerker. De bestaande riolering moet worden vervangen. Je begint met het openbreken van de bestrating, hierna ga je voorsteken voor de kraan zodat de machinist het leidingwerk niet beschadigd. Nadat de oude buizen zijn verwijderd assisteer je de graafmachine bij het aanleggen van de nieuwe buizen. Eenmaal op hun plaats zorg je er voor dat het gat gedicht wordt en de bestrating is hersteld. Je hebt hierbij een belangrijke rol.

Ben jij de ervaren vakman die ik zoek? Solliciteer direct.

Wat wij vragen

Als onze nieuwe collega verwachten we dat je weet van aanpakken en graag in de buitenlucht werkt. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuke ploeg van ervaren vaklui. Verden ben je in het bezit van:
- Minimaal 1 jaar ervaring in de riolering;
- Rijbewijs B(E);
- VCA-B.

Wat wij bieden

Naast een goed salaris dat iedere maand op tijd op je rekening staat werk je op de meest uiteenlopende projecten in je regio. Daarnaast bieden we je:
- Een goed salaris;
- Genoeg vakantiedagen;
- Doorgroeimogelijkheden tot voorman;
- Mogelijkheid tot behalen van vakgerichte certifcaten;
- Pensioenregeling.

Is dit wat voor jou? Bel of stuur me een whatsapp: 06-22133369.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.