Monteur Gas / Water Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Ben jij een expert op het gebied van gas en water? Weet jij als monteur Gas/Water van aanpakken en werk je graag in een gezellig en gedreven team? Top!

Als monteur Gas en Water zorg jij ervoor dat hoofdleidingen en dienstleidingen worden aangelegd. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je komt terecht in een team van harde werkers bestaande uit een grondwerker, hulpmonteur en kraanmachinist. Samen werken jullie aan gas- en waterleidingen in de omgeving van Nieuw-Vennep. Dit zijn open terreinen of locaties met dichte bebouwing. Je hebt een afwisselende baan waarbij je veel vrijheid krijgt en werkt in de buitenlucht. Tevens is het mogelijk om door te groeien naar voorman Gas/Water. Is dit wat voor jou? Stuur je cv op of bel me op voor meer informatie!

Je werkt als monteur Gas/Water aan het uitvoeren van montagewerkzaamheden aan gas- en waterleidingen. Ook werk je aan het vervangen en repareren van distributienetten, in bedrijf stellen of uit bedrijf nemen van distributienetten. Samen met jouw team van vaste collega's zorg jij ervoor dat je klus geklaard wordt en je tevreden klanten achterlaat. Je hebt goed contact met de voorman en uitvoerder over de uitgevoerde werkzaamheden of planning.

Wat wij vragen

Wij zijn momenteel op zoek naar een nieuwe collega die in het bezit is van een afgeronde vakopleiding. De opleiding monteur gas-, water- en warmtedistributienetten of infra techniek niveau 2 heeft de voorkeur. Verder ben je in het bezit van:

- Aanvullende certificaten als VIAG, VP, AVP, BHV, Veilig Werken Langs de Weg en VCA;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Rijbewijs B(E).

Voldoe je niet aan de eisen, bel me op en overtuig me hoe jij ons team kan versterken!

Wat wij bieden

Bowers is een organisatie die snel groeit en veel mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door vakgerichte certificaten te behalen. Bovendien kun je rekenen op een goed pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast krijg je bij Bowers:

- 25 vakantiedagen;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleidingsbudget;
- Een prettige werksfeer bij een financieel gezonde organisatie;
- Een goed salaris conform CAO;
- Een fijne werkgever die in alles met je meedenkt.

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden? Solliciteer direct of neem contact met me op! Bel me op 06-22133369.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.