Allround timmerman droomhuis, unieke kavels Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Richt jij je niet graag op alleen funderingswerk of de afbouw maar wil je graag meewerken aan alle bouwfases? Ben jij graag bij het hele proces van de bouw betrokken? Wil jij met trots laten zien aan je familie en vrienden wat jij heb neer gezet? Dan moet je snel verder lezen.

In de regio Heerhugowaard/Alkmaar ben ik op zoek naar een gemotiveerde bouwer. Jij als allround timmerman bent onmisbaar in ons team bouwers van luxe vrijstaande woningen. Met dit vaste team vakmannen ga je vanaf het begin tot het en met het eind bezighouden met het creëren van een droomhuis. Alleen al het feit dat je één of meer mensen zielsgelukkig gaat maken met het werk dat jij levert is al een beloning!

Als allround timmerman in deze functie werk je in verschillende fases van de bouw. De eerste fase van de bouw is de ruwbouwfase. dat begint bij de fundering. Daarna komt de eerste woonlaag, of dat een garage word voor het wagenpark, een wijnkelder of de woonkeuken/kamer is nog de vraag. Ook hier zal jij aan meewerken samen met je team en ondersteun je de onderaannemer. Fase 2, de afbouw, ook hier moet jij je als een vis in het water voelen. In dit proces ga je de droom tastbaar maken voor de bewoners in spe. Hierbij houd jij je als allround timmerman bezig met onder andere het plaatsen van de keuken, badkamer, inbouw jacuzzi, keukens enzovoort. In deze fase worden ook de tactische plaatsingen van binnenmuren gepland in samenspraak met de binnenhuisarchitect.

Is deze rol als allround timmerman helemaal voor jou weggelegd? Twijfel dan niet en neem contact met mij op!

Wat wij vragen

- Minimaal MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring, kennis word niet alleen vergaard via opleidingen
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen (op de kosten van Bowers)
- Een rijbewijs B. BE is niet verplicht maar komt wel goed van pas.

Wat wij bieden

Direct een contract en werken aan luxueuze plannen/projecten. Wij werken voor en met professionele, maar vooral gezellige vaklieden. Wij hebben vertrouwen in hen en laten dat ook merken. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook vinden wij de balans met privé erg belangrijk. Wij begrijpen tenslotte dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken! Wat kan je nog meer verwachten van ons?

- Een keurig salaris (bouw CAO)
- Het beste gereedschap (Festool, Makita, Bosch etc.)
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tijd voor tijd)
- Mogelijkheid tot het behalen van vakgerichte certificaten
- En een bus van de zaak.

Ik wil graag deel uitmaken van jouw persoonlijke doelen en zal jou in dit proces, waar nodig, helpen. Dus ben je benieuwd naar de functie en heb je zin in een bak koffie? Druk dan hieronder op de button.

Ik kijk uit naar je sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben, bel of app mij dan even op het nummer 06-19114180 of stuur mij een mailtje naar jim.haazelager@bowers.nl.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.