Seniorfunctie werkvoorbereider Den Haag

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie € 3700,- tot € 4200,- per maand

Over de functie

Ben jij werkvoorbereider en een alleskunner? Jij stuurt je collega’s aan, controleert tekeningen en maakt voorbereidingsplannen. Jij houdt de voortgang van een project nauwlettend in de gaten. Je bent in jouw werk ontzettend secuur, zo controleer je bijvoorbeeld of wanden de juiste kleur krijgen en zorg je dat je alle informatie van de onderaannemers op tijd binnenkomen. Ook ben jij het aanspreekpunt van de onderaannemers, en je handelt over de juiste prijs voor materialen en diensten.

De uitvoerder speelt een belangrijke rol, daarom overleg je met hem de logistieke planning van de nieuw binnen gekomen vrachten. Op grote projecten werk je samen met meerdere werkvoorbereiders. Dit doe je aan het begin van het project op een centrale locatie. Na het opstarten van het project gaan de gesprekken en overleggen verder op de bouwlocatie. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om 2 dagen in de bouwkeet te werken en 3 dagen op kantoor.

Wat wij vragen

- Hbo opleiding bouwkunde;
- Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider;
- Ervaring met het werken bij grote aannemers.

Wat wij bieden

- Een prettige werksfeer, we staan altijd klaar voor collega’s!
- Goede persoonlijke begeleiding;
- Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
- Arbeidsvoorwaarden volgens Bouw CAO.

Bij Bowers zorgen wij er voor dat jij met een lach op je gezicht 's ochtends je eerst bak koffie pakt en ook met een lach de deur achter je dicht gooit aan het eind van de dag. Wij bouwen samen aan onze toekomst en vinden collegialiteit belangrijk. Zo hebben wij een aantal keer per jaar een borrel met al onze collega’s en zorgen we ervoor dat jij je kan blijven ontwikkelen binnen deze mooie club!

Ben jij de werkvoorbereider die ik zoek? Bel of app me, dan praten we over de mogelijkheden.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.