Nieuwbouw Timmerman Pijnacker

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Pijnacker
Salarisindicatie € 2500,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Ben jij timmerman en kan je niet wachten om te knallen en samen met jouw team iets moois neer te zetten? Bij ons staat hard werken centraal, maar dit harde werken wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en de mooiste projecten.
Jij bent diegene die het werk uitvoert en dat mag gezien worden. Hard werken maar met een voldaan gevoel weer naar huis.

Ons nieuwbouw team is op zoek naar echte vakmannen die samen met ons de mooiste projecten in Nederland uit de grond stampen!
Onze projecten variëren van het bouwen van rijtjeswoningen tot grote vrijstaande villa’s in de particulieren sector.

Bij Bowers is samen werken de sleutel tot ons succes! En om dit succes verder voort te kunnen zetten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons verder willen bouwen!

Wat wij vragen

Niet alleen ben jij een alleskunner, ook bedenk jij oplossingen om het op de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben jij gezellig en weet jij hoe je het mensen naar hun zin kan maken. Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

- VCA-B of ben jij bereid deze te halen;
- Rijbewijs B het liefst ook E;
- Minimaal mbo 2 diploma in de richting van bouwkunde of voldoende bouwkundige ervaring.

Wat wij bieden

Om elkaar op een leuke manier naar een hoger level te brengen verwachten wij een gedreven en professionele instelling, maar bieden waar nodig opleidingen en cursussen, een gezellige vrijdagmiddagborrel en natuurlijk een ruim passend salaris!

Maar wat is een vakman zonder goed gereedschap en materiaal? Ook hier gaan wij zorgvuldig mee om en maken het jou zo makkelijk mogelijk! Het schijnt uniek te zijn.

Klinkt interessant? Solliciteer of bel mij gerust als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.