Nieuwbouw timmerman Nieuwerkerk aan de IJssel

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuwerkerk Ad Ijssel
Salarisindicatie € 2600,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Voor ons nieuwbouwteam zijn wij op zoek naar timmerlieden die met ons mee willen groeien! Wil jij het verschil maken in de bouw? Wil jij werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed.

Wij hebben verschillende projecten, van grote utiliteitsgebouwen tot vrijstaande villa’s. Samen met ons nieuwbouwteam van ervaren timmerlieden zorg jij ervoor dat het project van A tot Z goed verloopt. Voor het einde van het project evalueren wij met jou hoe het gaat en bepalen tijdig wat jouw volgende project wordt. Er is wat ons betreft altijd ruimte voor persoonlijke en professionele groei!

Wij hechten veel waarde aan een professioneel team om met een hoop lol elke dag weer iets moois neer te zetten. Wij vinden dat de bouw niet zijn charme mag verliezen door het inzetten van meer en meer onderaannemers. Met elkaar maken we er elke dag iets moois van.

Wat wij vragen

- 2/5 jaar ervaring in de nieuwbouw;
- Rijbewijs B/E;
- VCA en GPI certificaat (of bereid deze via ons te halen);
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Positieve energie!

Wat wij bieden

Om elkaar op een leuke manier naar een hoger level te brengen, verwachten wij een gedreven en professionele instelling, maar bieden wij waar nodig opleidingen en cursussen, een gezellige vrijdagmiddagborrel en natuurlijk een ruim passend salaris!

- Gedreven en professioneel;
- Opleidingen en cursussen;
- Passend salaris.

Maar wat is een vakman zonder goed gereedschap en materiaal? Ook hier gaan wij zorgvuldig mee om en maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Klinkt interessant?

Ben jij die gedreven nieuwbouw timmerman? Solliciteer dan direct of bel mij voor meer informatie 06-21101786 / 010-5147311
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.