Gas / Water Monteur Infra Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Buizenlegger

Ik ben ter uitbreiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas en water monteur voor de regio Noord-Holland.
In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen.

We hebben zowel combi klussen (gas water elektra) als solo-klussen. Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC, lassen en bezit van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons "top-gewenste" collega.

Ben jij dit? Reageer dan direct!

Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en ben je zelfstandig in staat meerwerk te signaleren.

Je werkt in een team met veel contact met je directe collega's, maar ook met de uitvoerder, projectleider en werkvoorbereider. Als voorman van je ploeg ben je communicatief vaardig en ben je goed in staat om de werkmappen bij te houden.

Vooraf meer informatie? Neem dan contact met me op via Whatsapp (06-21298202).

Wat wij vragen

Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van de afgeronde vakopleiding als buizenlegger of Infra techniek (minimaal mbo niveau 2), aangevuld met de volgende certificaten:

- VIAG Allround Vakbekwaam Persoon AVP (lage druk netten of lage- en hoge druk netten);
- BHV, VCA en Veilig Werken Langs de Weg;
- Rijbewijs B.

Wanneer een of meerdere certificaten verlopen zijn, zijn ze via ons opnieuw te behalen.

Herken jij je in de vacature, reageer dan direct! Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kan je me gerust appen of e-mailen op 06-21 29 82 02.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit interessant? Solliciteer dan direct of bel mij als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.