Timmerman renovaties Katwijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Katwijk Zh
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Wil jij met een sterk professioneel team timmeren aan de meest exclusieve renovaties? Je hebt als renovatie timmerman de verantwoordelijkheid over het project en jij bent de schakel tussen de bewoner en projectleider. Spreekt dit je aan? Dan wil ik jou in mijn team hebben!

Wij werken aan bijzondere, grootschalige renovatie projecten. Denk hierbij aan een complete verbouwing van grote villa’s.

Ik zoek een echte renovatie vakman, er wordt daarom verwacht dat je secuur en netjes werkt. Elke dag is anders, seriematig werk hoort er bij. Met jouw kennis en ervaring weet jij elke lastige klus aan te pakken en tot goed resultaat te brengen!

Jij bent oplossend, sociaal en pakt zelfstandig je werk op. Dit kan natuurlijk alleen als je een goede bus hebt met goed gereedschap en materiaal om gelijk aan de slag te kunnen, dus dit regelen we voor jou!

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

- VCA-B of bereid zijn deze te halen;
- Relevante timmer ervaring;
- Goed Nederlands in woord;
- Oog voor detail en secuur.

Wat wij bieden

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat jij de waardering krijgt die je verdient en aan het eind van de dag weer met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Om jouw werk goed te kunnen doen bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.
Ervaren renovatie timmerman en interesse? Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jou in om te praten over jouw wensen.
Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie: 010 - 303 10 20 / 06-21 10 17 86
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.