Kozijnen monteur Delft

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie € 2500,- tot € 2750,- per maand

Over de functie

Voor ons team grote projecten zoeken wij uitbreiding in de vorm van een kozijnen monteur. Het team houdt zich bezig met grootschalige renovatie projecten om bestaand vastgoed weer kwalitatief in top conditie te brengen. Als monteur kozijnen start je de dag met een kop koffie in de keet of kantine en spreek je door wat er die dag op de rol staat met je maten.
Hierna ga je bestaande kozijnen demonteren en aanpassen voor de nieuwe situatie eventuele spouwaanpassingen maken en strips aanbrengen die zorgen dat het nieuwe kozijn goed gemonteerd kan worden. Logistieke planning optijd afroepen van materiaal en materieel is essentieel je bouwt immers vaak in een bewoonde situatie.

De te plaatsen kozijnen worden deels beglaasd aangeleverd en deels niet, dit heeft puur te maken met eventueel gewicht en handelbaarheid, veilgheid en gezondheid staat immers voorop. Nadat je de kozijnen hebt geplaatst zorg je ervoor dat alles wind en waterdicht is en dat alles netjes wordt afgetimmerd.
Tevreden kun je dan terugkijken wat jij met het team hebt afgeleverd!

Wat wij vragen

- Ervaring als kozijnmonteur hout en/of kunststof;
- (V)mbo werk- en denkniveau;
- Instelling om op een positieve manier samen met je team mooie projecten te realiseren;
- Actieve houding en vooruit denken;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Direct een contract, geen uitzendwerk, dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Solliciteer direct of bel mij voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.