Uitvoerder Kabels en Leidingen Combi Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4000,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | kabels en leidingen | Infra | Combi | Aansluitingen | cao-loon

Ik ben op zoek naar een nieuwe collega die als uitvoerder ingezet wordt op mooie en uitdagende projecten in de combi (elektra kabels en gas- en waterleidingen). Er zijn veel uitdagende projecten in de regio om te zorgen dat iedereen er "warmpjes" bij blijft zitten!

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de complete uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt voor de betrokken partijen (collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers).
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies en weet je waar in de aannemerij het geld verdient moet worden.
Wat betreft de aansturing; jij overlegd en geeft sturing aan de ploegen (monteur viag AVP, kraanmachinist en grondwerkers met viag). Daarnaast hebben we ook een afdeling voor grote projecten, waar jij kan doorgroeien naar Hoofduitvoerder.

In dat kader krijg jij de directe leiding over een aantal uitvoerders en minimaal 2 projecten, durf jij het aan?

Je geeft leiding over een ploeg met vakmannen die bezig zijn met de aanleg van nieuwe netten. Door de energietransitie wordt er steeds meer gasloos gebouwd, in de komende tijd gaan wij je helpen met het opdoen van kennis van kabels, zodat je futureproof bent.

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder Gas en Water of een ervaren voorman Gas en Water die op zoek is naar een uitdaging om zich te ontwikkelen. Je bent bij ons in goede handen, heel gericht gaan we te werk met jouw ontwikkeling.
Cursussen, afwisseling qua werken, gesprekken met de projectleider, wij bieden werk op maat.

In samenwerking met de werkvoorbereiders bepaal jij de materiaalkeuzes, inzet van personeel en onderaannemers en de inzet en voorraad van materiaal.
Daarnaast bestaat jouw functie uit het uitvoeren van eindcontroles, deelnemen (en leiden) van verschillende overlegvormen, het verzorgen dat de werken op de meest efficiënte wijze worden uitgevoerd, het tijdig afhandelen van schademeldingen, bijhouden van rapportages en administratie en uiteraard draag jij zorg voor de veiligheid op werken.

Samen met de collega’s vormen wij een hecht team, waar we samen mooie werken willen maken, wil jij onderdeel worden van ons team, neem snel contact met mij op!

Wat wij vragen

Wij zoeken een collega die ervaring heeft als uitvoerder in de kabels en leidingen.
Bij ons bestaat de mogelijkheid om intern door te groeien naar hoofduitvoerder of projectleider, ben jij toe aan deze stap?
Daarnaast heb je:
- MBO+ werk en denkniveau;
- Een afgeronde opleiding tot uitvoerder in de ondergrondse infra middelbare gastechniek (MBO 4/ KIWA);
- Eventueel een vooropleiding richting buizenleggen, grond-, weg- en waterbouw of civiele techniek.

Het is een voordeel als je in het bezit bent van relevante certificaten of bereid deze te behalen. Bij voorkeur ben jij communicatief, kosten- en veiligheidsbewust, leidinggevend sterk en een teamplayer die zijn collega’s verder helpt in hun loopbaan.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.

Bovendien kun je rekenen op:
- Een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris;
- Een auto van de zaak;
- Veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten;
- Flexibiliteit in de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Interesse? Solliciteer direct! Bel mij gerust als je nog vragen hebt.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.