Vacature Werkvoorbereider civiele techniek Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Wil jij goed verdienen als werkvoorbereider, dat kan bij Bowers !

Ben jij een kei op het gebied van werkvoorbereiding en maak je graag deel uit van een team gedreven werkvoorbereiders? Dan pas jij goed bij ons team in Zaandam.

Momenteel ben ik op zoek naar een werkvoorbereider met ervaring in de civiele techniek uit de omgeving van Zaandam. Jij weet als geen ander dat in deze functie geen dag hetzelfde is. Je gaat samenwerken met ervaren ontwerpers, projectleiders en collega werkvoorbereiders. Als werkvoorbereider civiele techniek ga je je bezig houden met het maken van contracten, bestekken, kostenramingen en calculaties van uiteenlopende projecten. Je houdt je bezig met het proces van planvorming tot de begeleiding van de uitvoering van de projecten. De grootte van de projecten lopen uiteen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Ben jij die ervaren werkvoorbereider en woon je in de omgeving van Zaandam? Bel me op of solliciteer direct en ik neem contact met je op.

Wat wij vragen

Als werkvoorbereider ben je helder in je communicatie, heb je een klantgerichte houding en werk je gestructureerd. Daarnaast ben je in het bezit van:
- Een goede werkmentaliteit en affiniteit met de civiele techniek of GWW;
- Een afgeronde opleiding richting civiele techniek;
- Je bent sterk in plannen en organiseren.

Wat wij bieden

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Daarnaast bieden we je:
- Een goed salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Een fulltime dienstverband;
- De mogelijkheid tot het behalen van vakgerichte certificaten;
- De mooiste projecten.

Is dit wat voor jou? Solliciteer dan direct of bel me op voor meer informatie. Je kan me bellen op 06-22133369 of stuur me een whatsapp!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.