Grondwerker GWW Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2250,- tot € 2550,- per maand

Over de functie

Rioleur | 40-urige werkweek | Rioleringen | Wegenbouw | Grondwerk

Als grondwerker weet jij ongetwijfeld dat er geen leiding ligt zoals op de tekening staat en vind jij in elke geul altijd wel weer iets anders.

Echter voel jij je als een vis in het water in het altijd drukke en gezellige Noord-Holland en zie jij het als een uitdaging om hier elke dag aan de rioleringen te werken. Je hebt ervaring met de aanleg van de (betonnen, gietijzer en PVC) leidingen, onderhoud van de leidingen, diepriool, storingen verhelpen, waterleidingen, huisaansluitingen en de saneringen.
Je kan putten metselen, voorsteken voor een kraan, lijn- en roterende laser instellen, bestratingen en kolken zetten. Je kan goed voorsteken voor de kranen en gaat samen met de machinist secuur te werk; hij moet naar jou luisteren, aangezien jij zijn ogen bent.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Bel me direct op om een afspraak te maken.

Je werkt in een gezellig team en je bent lekker in de buitenlucht aan de slag.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar mannen met ervaring in het veld. Jij weet wat er nodig is om rioleringen op te graven en je weet wat het is om met de laser de werken uit te zetten.
Daarnaast beschik je over:
- VCA;
- Rijbewijs en eigen vervoer;
- Gezonde dosis werkmentaliteit.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interessant? Solliciteer dan direct of bel me als je vragen hebt.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.