Timmerman mutatie en service Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2600,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Ik ben op zoek naar een gedreven mutatie- en onderhoudstimmerman in Noord-Holland. Het bonnenwerk is lekker uitdagend. Deuren afhangen, muren herstellen, lekkende kraantjes repareren, kozijnen vervangen, sloten repareren of een klemmende deur repareren zijn voorkomende werkzaamheden.

Wij hebben een bus met het nodige gereedschap voor jou klaar staan. Wij hebben enkel jouw werklust, gedrevenheid, humor, collegialiteit en klantgerichtheid nodig om er mooie samenwerking van te maken de komende jaren.

Wij hebben er erg veel zin in, jij ook?!

Solliciteer > kop koffie op kantoor > kennismaking op locatie > starten!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Relevante timmeropleiding of aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Rijbewijs B(E);
- Goed Nederlands in woord- en geschrift;
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk uit kan voeren. Een degelijke bus en goed gereedschap hoort daarbij. Jij bent degene die het werk uitvoerd dus jij weet wat er nodig is om bewoners en opdrachtgevers blij te maken.
Je komt te werken met een leuke groep collega's die natuurlijk veel zelfstandig op pad zijn maar zich wel betrokken voelen. Iedereen zit als team in de wedstrijd.

Wij bieden je 40 uur bij een stabiele, professionele en financieel gezonde organisatie waar de vaklieden centraal staan. Natuurlijk staat daar een goed maandsalaris tegenover en bieden we de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen.

Solliciteer direct of bel gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.