Fulltime Grondwerker Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2600,- per maand

Over de functie

Heb jij ervaring als grondwerker in de GWW? Word jij enthousiast van werken met je handen in de buitenlucht en heb je ervaring met graaf- en grondwerkzaamheden? Neem dan contact met me op!

Ter uitbreiding van de ploeg ben ik op zoek naar een ervaren vakman uit de regio.

Als grondwerker kom je te werken in een leuke ploeg. Hier werk je niet alleen, hier werk je samen. Je gaat samen met je collega’s werken aan supergave projecten. Je weet als grondwerker dat je werk afwisselend is. Bovendien ontvang je een goed salaris.

Je dag begint 's ochtends vroeg met een kop koffie in de keet, na de korte werkinstructie ga je aan de slag. Je weet precies wat er vandaag moet gebeuren. In de ochtend assisteer je de machinist bij het opgraven en saneren van kabels, in de middag help je met het uithalen en herstellen van de bestrating. Je hebt ervaring met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden in het grond-, riool- en straatwerk. Hierbij kan je denken aan het graven van sleuven voor kabels en leidingen, plaatsen van lantaarnpalen of egaliseren en ophogen van de grond.

Past deze functie helemaal bij jou? Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct!

Wat wij vragen

Ik ben op zoek naar iemand die niet bang is om zijn handen vies te maken, fysiek sterk is en die goed kan samenwerken. Daarnaast heb je:
- Enkele jaren ervaring binnen de GWW;
- Rijbewijs B(E);
- VCA-B of bereid deze te behalen.

Wat wij bieden

Omdat het zo een afwisselende baan is hoort daar een goed salaris bij, dit wordt gebaseerd op basis van je ervaring. Daarnaast bieden wij je:

- Een fulltime functie o.b.v. 40 uur;
- Doorgroeimogelijkheden tot voorman of machinist;
- Goede werkkleding;
- Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
- Een plek in een gezellig, hard werkend team.

Ben je enthousias en herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer direct! Heb je nog vragen? Je kan me bellen op 06-22133369. Ik neem direct contact met je op. Tot snel!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.