Onderhoud timmerman Zaandijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandijk
Salarisindicatie € 2750,- tot € 3150,- per maand

Over de functie

Ben jij oplossingsgericht als timmerman? Een timmerman die graag alles aanpakt in en- rondom een huis? De timmerman die graag in contact is met mensen? En zowel zelfstandig als in teamverband wilt werken? Dan ben jij de timmerman die ik zoek!

Als onderhoudstimmerman bij Bowers ga je aan de slag voor woningcorporaties in de regio Krommenie/Heemskerk. Erg uiteenlopende werkzaamheden met betrekking tot het onderhoud van een (huur)woning. Je kan zaken tegenkomen als; Een deur afhangen, sloten vervangen, kozijn reparaties, tegels zetten, en vensterbanken vervangen. Ben jij de alles kunnende timmerman die m’n timmerteam komt versterken? Druk dan snel op de sollicitatiebutton!

Wat wij vragen

- Minimaal MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
- Een rijbewijs B, BE is niet verplicht maar wel een pré.

Wat wij bieden

Bij Bowers kom je te werken in een financieel gezonde en gezellige club waar waar onze collega’s centraal staan. We hechten veel waarde aan een goed salaris, goed gereedschap en persoonlijke aandacht in de vorm van begeleiding. Verder bieden we:

- Een marktcomfort salaris (bouw CAO)
- Het beste gereedschap (makita, bosch etc.);
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tvt)
- Mogelijkheid tot het behalen van vakgerichte certificaten;
- En een bus van de zaak.

Solliciteer nu via de button hieronder! Mocht je vragen hebben over deze vacature kan je mij een belletje geven op: 06 - 19 11 41 80. Tot snel!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via