Timmerman mutatie & service onderhoud Amstelveen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij een allround timmerman uit Noord-Holland wie het leuk vindt om zeer uiteenlopende onderhoudsklussen bij mensen thuis uit te voeren. . Ben jij een timmerman en onderhoudsmonteur in één? Wil jij de omgeving door om mensen te helpen met bouwkundige uitdagingen.

Onze opdrachtgevers zijn de woningcoorperaties en onze klanten zijn de bewoners. Door een goede samenwerking tussen onze collega's op kantoor en de vaklieden buiten halen wij steeds meer contracten binnen en hebben wij meer en meer woningen in beheer
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van kranen, deuren afhangen, klein elektra, tegeltjes plakken en het stellen van kozijnen. Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs durven te sturen. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Kunnen wij op jouw kunde rekenen? Solliciteer, bel of mail meteen.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Primaire en voortgezette timmeropleiding/LTS Bouw/vmbo Bouw/Niveau 3 medewerker onderhoud
- Rijbewijs B(E) (jij krijgt gelijk een eigen bus)
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis.

Wat wij bieden

- Eigen bus, goed gereedschap, telefoon en tablet
- Timmerman 1 salaris (bouw CAO)
- Vast werkgebied (zo leer jij de woningen en de buurt kennen)
- Team proffessionele collega's welke voor elkaar klaar staan
- Meer dan genoeg werkkleding, zomer en winter

Om goed jouw werk te kunnen doen bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via