Grondwerker Zaanstad

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2400,- per maand

Over de functie

Als grondwerker verricht je handmatige graaf- en grondwerkzaamheden en ben je een van de belangrijkste medewerkers van het team.

Je verricht graafwerk en afwisselende werkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen bij woningbouw, groenvoorziening en bij bodemsanering. Bij projecten in de wegenbouw verricht je als grondwerker alle voorkomende werkzaamheden. Waaronder ook het afwerken van bermen, taluds en aardebanen maar ook het leggen van (riool)buizen of het bouwen van duikers. Als grondwerker graaf en dicht je handmatig putten en sleuven op plaatsen waar machines niet dicht genoeg bij de werkplek kunnen komen of waar kabels of buizen liggen.

Als grondwerker werk je meestal in een ploeg en werk je samen met de kabelleggers, de machinisten van een hydraulische graafmachine en chauffeurs.

Heb je vragen of ben je gelijk al geïnteresseerd, bel mij op 06-22133369. Ik ben Tom Westrup en wie ben jij?

Wat wij vragen

Ik ben op zoek naar een vakman. Iemand die weet van aanpakken, graag in de buitenlucht werkt en met beide benen stevig op de grond staat. Verder ben je in het bezit van:
- Afgeronde vmbo diploma;
- VCA-B of bereid deze te behalen op onze kosten;
- Rijbewijs B(E).

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent een vast contract en een goed maandsalaris. Leuke bedrijfsborrels en aandacht voor de mens. Verder is voor ons vanzelfsprekend:
- 40 urige werkweek;
- Vakantiedagen;
- Gave projecten in de regio;
- De mogelijkheid om vakgerichte certificaten behalen;
- Doorgroeimogelijkheden tot voorman of kraanmachinist.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer direct of bel me op 06-22133369.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via