Uitvoerder GWW Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Ben jij goed in het leiden van projecten in de Grond-, Weg- en Waterbouw? Heb je ervaring met het bouw- en woonrijp maken van de omgeving, riolering, sloopwerken, bestrating en terreininrichtingen? Mooi, dan zoek ik jou!

Jij bent een uitvoerder die goed is in het aansturen en motiveren van verschillende teams. De teams bestaan uit oppermannen, stratenmakers, grondwerkers en kraanmachinisten. Je zorgt er voor dat de voortgang van de projecten wordt bewaakt, ziet toe op meer- en minderwerk, woont bouwvergaderingen bij en staat leveranciers en betrokkenen bij. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van uitvoeringsplannen, bewaken van de veiligheid- en kwaliteitseisen op de projecten.

Ben jij een ervaren uitvoerder met minimaal 2 jaar ervaring in de GWW? Solliciteer direct of bel me op 06-22133369 om erover te spreken.

Wat wij vragen

Ik ben op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega met goede communicatie vaardigheden. Daarnaast ben je in het bezit van:
- Een afgeronde mbo opleiding richting GWW is een pré;
- Een geldig VCA-vol en kennis van contractvormen (RAW/UAV);
- Een rijbewijs B(E).

Wat wij bieden

Naast een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een auto en een fulltime dienstverband bieden we je:

- Een laptop en telefoon van de zaak;
- Een fulltime dienstverband;
- Mogelijkheid tot behalen van vakgerichte certificaten;
- Een plek in een gezellig, hard werkend team;
- Goede werkkleding.

Solliciteer direct of bel me op voor vragen. Ik ben bereikbaar via whatsapp of bel me op 06-22133369.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via