Grondwerker projecten Hoorn

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn Nh
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2500,- per maand

Over de functie

Voor nieuwe GWW projecten ben ik op zoek naar een ervaren grondwerker. Ben jij fulltime beschikbaar en wil jij bij een leuk team komen werken? Dan kom ik graag met jou in contact!

Ter uitbreiding van het team ben ik op zoek naar een ervaren vakman. Je gaat het bestaande team ondersteunen in hun werkzaamheden, denk hierbij aan voorkomende graaf-, riolerings- en bestratingswerkzaamheden.

Vroeg in de ochtend start je op met een gezellig praatje en een bak koffie waarna je je schep pakt om samen met je ploeg aan de slag te gaan. De machinist heeft de kraan warm gedraaid en je begint met voorsteken zodat de machinist het bestaande leidingwerk niet beschadigd.
Vandaag word de riolering geplaatst en zet je kolken en putten. Jij hebt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast weet je het straatwerk na de werkzaamheden weer netjes achter te laten. Je werk is heel divers en meer dan alleen werken met een schep.

Ben jij de vakman die ik zoek en ben je fulltime beschikbaar? Stuur me een mail of bel me op 06-22133369.

Wat wij vragen

Als onze nieuwe collega verwachten we dat je weet van aanpakken en graag in de buitenlucht werkt. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuke ploeg van ervaren vakmannen. Verder ben je in het bezit van:
- Minimaal 6 maanden ervaring in de GWW;
- Een rijbewijs B(E);
- VCA-B.

Ben jij de ervaren vakman die ik zoek? Solliciteer direct of bel me op: 06-22133369.

Wat wij bieden

Naast een goed salaris dat iedere maand op tijd op je rekening wordt gestort werk je op de meest uiteenlopende projecten in je regio. Je komt te werken in een leuke ploeg die dagelijks hard werken in de buitenlucht. Ook bieden we je:
- Salaris conform Cao Bouw/Infra;
- Genoeg vakantie dagen;
- Goede (warme) werkkleding en gereedschap;
- Mogelijkheid tot behalen van vakgerichte certificaten;
- Pensioenregeling.

Is dit wat voor jou? Bel of stuur me een whatsapp: 06-22133369, ik vertel je graag meer over de vacature.

Klik op solliciteren en je hoort binnen 2 dagen van mij.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via