Timmerman Werkplaats Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Ben jij in staat vanuit een werktekening zelfstandig te bouwen. Ben jij op zoek naar leuke, afwisselende projecten op vaste locatie die jij samen met een groep goed gemotiveerde collega’s tot realiteit kan maken? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een ervaren timmerman die ons team kan versterken en er voor kan zorgen dat onze prefab elementen (daken, gevels en houtskeletbouw) elke keer weer op tijd met het montage team mee de deur uit kan. Jij komt te werken in een schone, ruime werkplaats met alle voorzieningen die nodig zijn om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Het team waarin jij komt te werken is vakkundig, opgeruimd en zeer betrokken. Wij vinden het belangrijk dat jij past in het team.

Jij bouwt aan prefab elementen voor veelal een vaste groep aannemers die zeer uiteenlopende projecten bouwen; van vrijstaande villa’s tot grote appartementen complexen.

Wat wij vragen

- Bouwkundige opleiding of voldoende bouwkundige ervaring;
- VCA certificaat of bereid zijn deze te halen;
- Ervaring met tekeninglezen;
- Nauwkeurig en oplossingsgericht werken;
- Goed Nederlands in woord.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan. Dat betekent dat jij gewaardeerd wordt om jouw kennis en kunde. Niet alleen met een goed maand salaris maar ook in het werk. Jij bent de vakman die werkt aan het eindproduct. Jij weet wat er goed gaat, beter kan of anders moet.

Natuurlijk bieden wij jouw een schone, opgeruimde en veilige werkplek met alle voorzieningen en gereedschappen die nodig zijn om het beste resultaat te realiseren. Daarnaast vinden wij dat je alle successen moet vieren en iedereen daarbij moet betrekken. Hard werken wordt beloond met voldoende ontspanning en gezelligheid.

Solliciteer direct of bel gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via