Bouwkundig Projectleider renovatie Schagen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 3800,- tot € 4400,- per maand

Over de functie

Als projectleider ben je met je team verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de grotere renovatieprojecten voor vastgoedbezitter, zoals woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen om het energieverbruik terug te dringen tot en met onderhoud te reduceren.

Je geeft leiding aan de uitvoerende teams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van de klanten worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.

De voornaamste taken zijn:
- Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen
- Operationeel leidinggeven aan projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen onderaannemers en leveranciers
- Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat
- Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met klanten
- Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten
- Zorgen voor de financiële rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten
- Initiëren en uitwerken van projectevaluaties

Wat wij vragen

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een persoon met technische - en organisatorische kwaliteiten, die goed kan samenwerken.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om het treintje te laten rijden. Je bent sterk in projectmanagement en weet het overzicht te behouden. Je anticipeert tijdig op situaties en voorkomt problemen op voorhand. Je weet anderen op een natuurlijke wijze mee te krijgen en hebt een enthousiastmerende stijl van leidinggeven.

Door jouw resultaatgerichtheid ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je hebt initiatief en werkt in hoge mate zelfstandig.

Jouw noodzakelijke achtergrond hiervoor is:
- Een hbo/wo werk- en denkniveau, aangevuld met een technische - of bouwkundige opleiding;
- Minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in groot onderhoud en/of renovatie;
- Technische en organisatorische ervaring in het begeleiden van één of meerdere renovatie- en of onderhoudsprojecten in bewoonde toestand;
- Goed op de hoogte van de bouwregelgeving en van resultaat gericht onderhoud;
- Je bent gewend om projectmatig te werken volgens leanmethodieken en gewend om met digitale tools te werken.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met me op of solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via