Mutatie timmerman Heiloo

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heiloo
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij de timmerman die graag elke dag andere werkzaamheden verricht? De timmerman die van een kale woning, een paleisje wilt maken? De timmerman die graag met zijn eigen werkbus van de zaak in een afwisselende omgeving te werk gaat? Dan is deze vacature gemaakt voor jou!

Als mutatie timmerman transformeer je het uitgeleefde appartement naar een nette woning. Het is jouw taak om, tussen de huurders in, de woning netjes op te leveren samen met de projectbegeleider en eventuele onderaannemers. Over het algemeen zijn alle werkzaamheden omtrent de mutatie van de woning, jouw taak. Je kan veel verschillende werkzaamheden tegenkomen, denk hierbij aan: cilinders vervangen, wat stuukwerk vernieuwen, houtrot verhelpen, kleine loodgieterswerkzaamheden, kitten en keukens plaatsen. Meterkast gerelateerde zaken worden meestal bewaard voor de elektricien. (Heb jij ook NEN-1010 behaald? Een grote pré!)

Heb ik je enthousiasme gewekt tot zover? Solliciteer dan nu via de button!

Wat wij vragen

- MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring;
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Klantgerichte werkinstelling.

Wat wij bieden

Wij willen jou! Door jouw vakmanschap met ons te delen en in te zetten op de klus krijg je er van ons een hoop voor terug. Buiten de fijne werksfeer en collegialiteit bieden wij jou nog meer, namelijk:

- Een marktcomfort salaris (bouw CAO);
- Bus van de zaak;
- Doorlopend werk bij een werkgever met goede communicatie tussen kantoor en vloer;
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tijd voor tijd);
- Doorgroeimogelijkheden naar project begeleider;

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik heb zin om samen te werken aan de volgende stap in je carrière! Jij ook?
Doorsturen
 
Deel deze vacature via