Meewerkend bouwkundig projectbegeleider Schagen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Wij zoeken een collega die kan organiseren, maar ook gewoon met zijn team werkt als dat nodig is, en het goede voorbeeld geeft.
Als projectbegeleider ben jij verantwoordelijk om de opdracht van (vloer) renovaties in goede banen te leiden. Is de productie op tijd klaar, zijn alle materialen besteld, is het transport geregeld, heb ik genoeg uitvoerende collega's beschikbaar in mijn planning en weet de klant wanneer wij komen?

Op alles moet het antwoord Ja zijn, kortom alles moet kloppen en geregeld zijn. Het is geen functie waarbij je in een pak en met laptop aan de slag gaat. Je renoveert de vloeren van vele woningen in regio Noord-Holland en Groot Amsterdam.

Wat wij vragen

- Mbo-bouwkundige opleiding;
- Coördinerende vaardigheden;
- Bouwtekeningen kunnen lezen en interpreteren;
- Rijbewijs B (E);
- Minimaal 3 a 6 jaar ervaring in de uitvoerende bouw.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met opleidingen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Klinkt interessant? Solliciteer dan direct of bel mij voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via