Eerste Monteur Gas, Water en Warmtedistributie Hoorddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

40-urige werkweek | AVP | VP | Monteur Gas

Als eerste monteur gas-, water- en warmtedistributie zorg je ervoor dat iedereen er warmpjes bij zit en water heeft. Je werkt dus op allerlei plekken in de regio Noord-Holland, niet alleen in woonwijken, maar overal waar de leidingen liggen, zoals langs wegen, spoorlijnen enzovoort. Een functie voor mensen die graag buiten werken. Tijdens je werkzaamheden leg je gas- en waterleidingen aan en monteer je deze. Ook ben je met je ploeg bezig met het graven van sleuven en putten. Als monteur ben jij een belangrijk onder deel van de ploeg jij localiseert bijvoorbeeld een storing en lost deze op, je stuurt collega's aan en verdeelt het werk. Bij het afronden komen er administratieve taken bij kijken over hoe het is aangelegd en gemonteerd.
Veiligheid is bij ons van groot belang en wij verwachten dat jij hier actief een bijdrage in levert.

Wat wij vragen

Wij zoeken een leuke, nieuwe collega die het volgende te bieden heeft:

- In het bezit van de afgeronde vakopleiding bijvoorbeeld Monteur Gas-, Water- en Warmtedistributie niveau 3;
- Aangevuld met de certificaten VIAG (A)VP, BHV, VCA en Veilig Werken Langs de Weg;
- AB Keuring hebben of via ons regelen;
- VCA (VOL);
- Rijbewijs B;
- Goede dosis humor;
- Open staan om verder opgeleid te worden door ons;

Voor meer informatie, neem contact met mij op.

Wat wij bieden

Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het is een bijzondere tijd. Wij hebben als bedrijf in overleg met onze klantengroep besloten kansen te zien. Dat laten we blijken door goed te communiceren met onze mensen en altijd mee te denken voor nieuwe kansen!

Word jij mijn nieuwe collega Gas/Water monteur? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 06-21298202
Doorsturen
 
Deel deze vacature via