Nieuwbouw Timmerman Pijnacker

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Pijnacker
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Kom jij op de bouwplaats om de kantjes er van af te lopen of ben jij die timmerman die niet kan wachten om te knallen en samen met jouw team iets moois neer te zetten?

Bij ons staat hard werken centraal, maar dit harde werken wordt natuurlijk beloond met een goed salaris de mooiste projecten. Jij wordt gewaardeerd om jouw inzet.
Jij bent diegene die het werk uitvoert en dat mag gezien worden. Hard werken maar met een voldaan gevoel weer naar huis.

Ons nieuwbouw team is op zoek naar echte vakmannen die samen met ons de mooiste projecten in Nederland uit de grond stampen! Onze projecten variëren van het bouwen van rijtjes woningen tot grote vrijstaande villa’s in de particulieren sector.
Bij Bowers is samen werken de sleutel tot ons succes! En om dit succes verder voort te kunnen zetten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons verder willen bouwen!

Wat wij vragen

Niet alleen ben jij een alleskunner, ook bedenk jij oplossingen om het op de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben jij gezellig en weet jij hoe je het mensen naar hun zin kan maken. Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

- VCA-B of ben jij bereid deze te halen
- Rijbewijs B het liefst ook E
- Minimaal MBO 2 diploma in de richting van bouwkunde of voldoende bouwkundige ervaring

Wat wij bieden

Om elkaar op een leuke manier naar een hoger level te brengen verwachten wij een gedreven en professionele instelling, maar bieden wij waar nodig opleidingen en cursussen, een gezellige vrijdagmiddagborrel en natuurlijk een ruim passend salaris!

Maar wat is een vakman zonder goed gereedschap en/of materiaal? Ook hier zullen wij zorgvuldig mee om gaan en jou het zo makkelijk mogelijk maken! Het schijnt uniek te zijn!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via